Br5ooman<3

Här finns all information som går att få om den glödheta dansgruppen Broomance!

Gruppen skapades från början av en fylle idé av Gabrie "Gabbe"l Berg där han föreslog att den fagra Alexander "Alex" Fjellner skulle lära honom dansa, för att alla killar som dansar får tjejer!

Dom diskuterade ihop saken något nyktrare och Alex sa åt Gabbe att dra ihop ett grabbgäng så skulle han med hjälp av Gustav Borehed sätta ihop en koreografi åt dom !
Sagt och gjort drog Gabbe ihop ett gäng av bara Amerikanska fotbollsspelare och bihanget Thom Hessel!

Från början var det tänkt att de bara skulle bli två gånger och dom skulle lära sig en dans, men då båda parter tyckte det var riktigt roligt så bestämde man sig för att köra mer!

Alex tog tag i saken och anmälde gänget till Dansens Dag den 29 aprill och grabbarna är i skrivande stund mitt i träning för att slutföra två danser!

Jag Dennis " Dempa" Neogard kunde inte riktigt närvara i början pga av jobb men tog tillfället iakt en dag i januari att glida förbi och se hur det gick för grabbarna!
Då föddes namnet Brooman♥ efter att min mamma ringt och telefonen spelat seek bromance med Avicii ! Vi skissade på olika förslag utifrån namnet bromance och tillslut klämde Christian " CC " Clifford fram det slutgiltiga namnet br5ooman♥
Där 5 ska sitta som lite upphöjd och symbolisera dom dryga 500 kilo som gruppen väger tillsammans, medans < 3 hjärtat på slutet är istället för c och e som alla ser med lite fantasi och symboliserar den manliga kärlek som finns i gruppen!

Vidare information kommer spridas här allt eftersom och tanken är att denna grupp ska underhålla på många olika fronter i framtiden!
Så håll koll


// Marknadsföringsansvariga Dempa