SUNDA BARAYA URANG SAREREA ( SUBUR )

As'salmualaikum kanggo urang sunda timana wae d mna wae aya na mnga urang ngarumpi seserian,, tpi kudu sopan teu kenging nyarios kata kata kasar sreng jorok