Lek plepi eshte legjende,sepse si thote ai behet

KY GRUP KA SI QELLIM TE BASHKOJE FANSAT E ZJARRTE TE '' LEK PLEPIT '' , hahahahaha
NESE DONI TE SHTONI TE TJERE ANETARE DUHET TE PYESNI ME PARA,
NUK LEJOHEN SHARJET,DHE NGACMIMI I ANETARVE TE KETIJ GRUPI. nese keto rregulla do thyhen do meren masa , deri ne bllokim te profilit te fb ... kalofshit sa me mir