Udruga Victus-Aukcija!

Dragi prijatelji dobro došli u ovu grupu! :)
Cilj ove grupe je financijska pomoć štićenicima Udruge Victus iz Slavonskog Broda, a ta pomoć nije moguća bez vas.

U grupi možete donirati predmete za prodaju koje objavljuje admin u Vaše ime i možete licitirati za iste. Donirati se mogu nakit, torbe, odjeća, knjige, ma zapravo sve šta vam padne na pamet! :)

Predmeti za aukcije stavljaju se od ponedjeljka do nedjelje u 20:00, a tada počinje licitiranje za predmete.Ponuđena cijena (bid) mora biti bar 5 kn veći od početne cijene.
Licitiranje završava u iduću nedjelju, isto u 20:00 h.

Zatim kupci u inbox dobivaju informacije za uplatu i dogovaramo se oko slanja predmeta. Rok plaćanja Za kupljenu stvar je 10 DANA, ukoliko u tom vremenu kupac ne uplati novac predmet se stavlja ponovno na licitaciju. Kada se uplati iznos za kupljeni predmet kupac treba samo porukom obavijestiti o tome. Osim plaćanja preko žiro-računa kupljeni predmet može se platiti i prilikom primopredaje ukoliko ga kupac može preuzeti u Slavonskom Brodu.

Poštarinu za predmete koji se šalju plaća prodavač, tj. osoba koja je stavila predmet na aukciju osim ako nije napisano samo da u obzir dolazi primopredaja u gradu navedenom u objavi!


Ukoliko živite u Sl. Brodu ili dalje nemate baš novca za skupe poštarine, a želite donirati više predmeta mozete se javiti u inbox ili odnjeti stvari na dogovorenu adresu,poslati putem tiska, preko treće osobe:)

Molim vas da u grupu ne stavljate ništa što nije vezano za aukcije! Unaprijed zahvaljujemo :)

Ugodnu i zabavnu kupovinu vam želimo! :)