Hvad kan du i denne uge Aalborg?

Denne gruppe er et forsøg på at servere Aalborgs mest interessante initiativer på et plettet sølvfad.
--------------
Emnerne er kultur/byliv, og det forventes at filteret er på højeste beredskab. Vi vil have nyt og spændende, og vi vil have kreativt og anderledes. Dermed ikke sagt, at det ikke forventes at der ligges en bred vifte af tilbud op på siden, men nærmere at vi forbeholder os retten til at slette. Hermed håber vi at undgå, at det bliver en fanfare af ligegyldige reklameposts.
--------------
Det mest anderledes ved gruppen er, at der efter hver uge bliver ryddet op i posts. Dermed er det overskueligt at beskæftige sig med den aktuelle uge. Alt andet er for forvirrende.
--------------
Gruppen er oprettet af den simple årsag, at mange ganske enkelt vil vide mere om Aalborg. Vi håber at du vil hjælpe, og at du dermed også får endnu mere ud af byen.
--------------
Når du poster din henvisning, må du meget gerne skrive lidt om, hvorfor du ønsker at dele netop dette med os andre, hvor, hvornår og hvorvidt du deltager.
--------------
Ligeledes er det fedt hvis folk skriver, hvorvidt det er noget de har prøvet, eller om det er noget de ønsker at deltage i. På denne måde kan det være, at vi også kan lære hinanden at kende.
--------------
Vi glæder os meget til at følge eksperiments udvikling.
--------------