Nybblekyrkan

Strömmar av LEVANDE vatten!

I Joh 7:37 Står det: ”Jesus sa: Den som tror på mig, ur hans inre ska flyta strömmar av levande vatten. Det sa han om Anden, som de som trodde på honom skulle få.”

Jesus glada budskap att de som tror på honom ska få uppleva sitt inre av flytande strömmar av vatten. Vilken nyhet ! Tänk att få uppleva att du lever, att du andas. Hjärtat slår och du får glädje i ditt liv. Och äventyrs lusten den kommer !! Vattnet är en bild på det viktigaste du behöver. Det ger dig liv. Utan vatten dör du. Vatten gör att alla organ fungerar. Vid vatten brist i kroppen slutar organ efter organ att fungera och du börjar lida. Vi behöver vatten. Och vi behöver få uppleva livsglädje. Allt det kan vi få från Jesus som är livets vatten. Meningen med livet finns i Jesus . Fantastiska nyheter om du inte har hört det förut. Gud sänder sin son Jesus för att du och jag ska få komma till honom. Han dog för dig för att också uppstå och ge liv till den som tror och längtar.

Jesus är källan till liv och han ropar kom och drick du som är törstig!
Jesus är bara en bön borta från dig! Stilla din själ, sätt dig ner och knäpp dina händer och så ber du. Det är inte svårt för Jesus gillar enkla böner som kommer från ett ärligt hjärta. ”Jesus här är jag, jag är törstig. Jag längtar efter liv …” Svårar är det inte.

Jag vill verkligen uppmana dig att ta emot Jesus i ditt hjärta så
du får uppleva att ditt inre flyter av ”strömmar av levande vatten.”
Det är i alla fall det bästa jag vet. Och jag önskar så att också du
ska få ta del av den glädje och liv som ditt inre kan få uppleva.

Den finns där för DIG !

Varma hälsningar
Pastor Kerstin