Myydään | Ostetaan | Vaihdetaan | Annetaan (Hämeenlinna)

Tervetuloa Myydään | Ostetaan | Vaihdetaan | Annetaan ryhmään jossa siis myydään,ostetaan,vaihdetaan tai muuten vaan annetaan tavaraa Hämeenlinnan ja sen lähialueella. Älä heitä tavaraa hukkaan.
Toiselle turha voi olla toiselle aarre!

SÄÄNNÖT:

-Muistathan päivittää ilmoituksesti 2 viikon välein poistamalla vanha ja jakamalla se uudestaan tai vaihtoehtoisesti päivitä kansiosi ja kommentoi että "päivitetty" jolloin ylläpito tietää että ilmoitus on päivitetty.
Päivittämättömät kuvat/ilmoitukset poistetaan ilman varoitusta ylläpidon toimesta!

-Seinää siivoillaan aina tarpeen tullen!

-Huutokauppaa tai tarjousten perusteella myymistä ei sallita tässä ryhmässä!

-Linkin/kuvan nostoraja on maksimissaan kaksi kertaa päivässä!

-Muista aina poistaa kuvat/ilmoitukset myydyistä tuotteista!

-Kuvien uppaus suoraan kansiosta EI OLE SALLITTUA!

-Merkitse haluamasi tuotteen kohdalle (jos olet 100 % varma että tuotteen itsellesi haluat) SELKEÄSTI että "varaan","otan tämän" tai "ostan tämän" näin vältytään epäselvyyksiltä.Jos et ole 100 % varma (esim. haluat lisätietoja) niin kirjoita tuotteen kohdalle että alusta varaus ja kysymyksesi esim. alustava varaus,kuinka paksu ketju on. Muistathan olla kohtelias myyjää kohtaan ja ilmoittaa jos et lisätiedot saatuasi haluakkaan ostaa tuotetta!

-Ryhmään tehdyt kansiot ovat SALLITTUJA ja jos sinulla on yli kolme tuotetta myytävänä niin ne pitää olla kansiossa,tällä vältetään se ettei seinä tukkeudu!

-Jos huomaat seinällä vanhentuneen ilmoituksen/myydyn tuotteen niin kommentoi kyseistä ilmoitusta tai ilmoita minulle niin kyseiset ilmoitukset saadaan poistettua tukkimasta seinää.

-Ei linkitystä huutonettiin, kiitos.

-KUN TEET ILMOITUSTA MUISTA ILMOITTAA AINA HINTA JA PAIKKAKUNTA TYYLIIN HÄMEENLINNA,KAURIALA!!!

Ylläpidossa häärii Maarit Rajala!