ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένα μοναδικό group ανταλλαγής πληροφοριών για την επικαιρότητα της Κύπρου. Τα μέλη του group δημοσιεύουν συνδέσμους από πολλά και διαφορετικά διαδικτυακά ΜΜΕ, ούτως ώστε να γίνεται συνεχής ενημέρωση.

Οι διαχειριστές παρακαλούν όπως οι συζητήσεις γίνονται σε κόσμιο πλαίσιο, χωρίς ύβρεις, χωρίς ατεκμηρίωτη λάσπη, χωρίς χολή και δηλητήριο και κυρίως χωρίς καυγάδες. Όσοι δεν τηρούν αυτούς τους κανόνες, θα διαγράφονται.
Ολα τα μέλη στο γκρουπ έχουν το δικαίωμα άποψης και έκφρασης.
Η διαχείριση του γκρουπ επιφυλάσσει το δικαίωμα αλλαγής/πρόσθεσης ή αφαίρεσης των πιο πάνω , δίχως προηγούμενη ειδοποίηση.
Απαγορεύεται η δημοσίευση λιβελλογραφημάτων, νομικώς απόρρητων πληροφοριών και προσωπικών δεδομένων συνανθρώπων μας. Οι διαχειριστές θα κάνουν το παν για να διαγράφουν τέτοιες αναρτήσεις, αλλά η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον εκάστοτε χρήστη προσωπικά.
Οι διαχειριστές ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ για τα όσα γράφονται από τα μέλη αυτής της ιστοσελίδας. Ο καθένας φέρει ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ για τα όσα γράφει.
Οι διαχειριστές είναι κι αυτοί μέλη και έχουν προσωπική άποψη.
Απαγορεύονται παντός είδους διαφημίσεις.
Οσα μέλη αντιπροσωπεύουν διαδικτυακές εφημερίδες ή blogs έχουν το δικαίωμα μιας κύριας ανάρτησης της σελίδας τους ημερησίως.Περισσότερες δημοσιεύσεις απο την ίδια σελίδα που αντιπροσωπεύουν θα διαγράφονται.