IDENTITETSTYVERI I DANMARK

En gruppe er for personer som har været udsat for identitetstyveri. Det er meget svært at stoppe misbruget, da hverken kørekort eller sygesikringsbevis kan spærres effektivt som et betalingskort kan. Det er meget let at oprette forbrugslån med et kørekort og et sygesikringsbevis. Ofrenes cpr-nr må ifølge persondataloven ikke registreres hos Experian eller Debitorregistret. Det er næsten umuligt at stoppe fortsat misbrug.

Jeg har fået en del spørgsmål og råd. Hvis du har en ide til hvad jeg skal gøre, så læs her og tjek her om jeg allerede har gjort det.

-Meldt det oprindelige tyveri til politiet.
- Meldt svindelsagen til politiet. Hver gang jeg har modtaget nyt i sagen, så har jeg afleveret det til politiet.
- Talt med alle butikkerne hvor der er handlet og fundet ud af hvor der er overvågningskamera. Må ikke få billederne udleveret. Jeg har løbende kontakt med butikkerne. Det er meget givtigt.
- Kontaktet alle finansieringsselskaber. Dels for at finde flere lånesager, dels får at spærre for flere ansøgninger. SE LISTE MED EMAILADRESSER LÆNGST NEDE.
- Kontaktet alle mobilselskaber og spærret mit navn.
- Kontaktet Experian(RKI) og Debitorregisteret og bedt dem spærre mig. (Det vil de ikke)
- De finansieringsselskaber som har oprettet lån, har sendt mig tro og love erklæringer. Dem har jeg udfyldt og returneret.
- Kontaktet folkeregisteret og bedt dem notere at mine kort bliver misbrugt (Det vil de ikke)
- Skiftet adresse (det måtte jeg ikke så jeg har annulleret adresseændringen. )
- Kontaktet alle låsesmede i Kbh og Lyngby og sendt billedet af kvinden.
- Sat en seddel op i vinduet ved min hoveddør til Låsesmeden.
- Lukket min bankkonto (hun har mit Dankort, hvor mit kontonummer står bagpå)
- I banken har de lagt en note ind på mit navn, så når de i kassen slår mig op, får de en besked om at mine identitetskort er stjålne.
- Tjekker dagligt min bank for nye betalingsserviceaftaler (der burde ikke komme flere efter jeg har lukket min konto)
- Jeg kommer til at bede om navne og adressebeskyttelse. Da jeg flytter snart, håber jeg at kunne holde min kommende adresse hemmelig.
- Delt det billede jeg har af svindleren her på fb.
- Talt med medierne.

FAQ: Kørekortet er forfalsket med hendes billede og mine oplysninger og underskrift. Jeg har fået billedet fra Ekspresbank. Hun har anvendt det kørekort som ID i forbindelse med at hun handlede i Elgiganten.

Lønsedlen er falsk. Den er fra Københavnskommune, med mit navn og cpr. Medarbejdernummeret er på en fyr, som arbejde der for mange år siden.

Finansieringsselskaberne: [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]