Esküvői kedvezmények

Esküvői kedvezmények, akciós ajánlatok, kuponok feltöltése, szolgáltatóként napi egy alkalommal. Az esküvőhöz nem kapcsolható hirdetéseket, vagy posztokat melyek nem tartalmaznak kedvezményt azonnal töröljük!

Magyarország legnagyobb esküvői link gyűjteménye ahol 2000 szolgáltató jelenlétével mindent megtalálhatsz ami az esküvőd megszervezéséhez szükséged lehet.

Ahhoz, hogy a legjobban sikerüljön a nagy nap megszervezése és a vége önfeledt mulatozás legyen, nem kell mást tenned mint a legjobb esküvő szervezőt vagy ha te szervezed akkor a szolgáltatókat megtalálni, aki tudja mire is van szükséged és mire nincs.

Ez az oldal azért jött létre, hogy neked segítsünk és a vége ne gyomorgörcs legyen:)

Megújult weboldalunkon ( www.eskuvokiallitasok.hu ) ingyenesen regisztrálhatja cégét és esküvőhöz kapcsolódó szolgáltatását! A kiválasztott kategória tartalmazza a cégének nevét és címét, valamint a cég összes egyéb alapinformációját. Saját adminisztrációs felületen, korlátlanul és díjmentesen frissítheti cégleírását akcióit, újdonságait megismertetve ügyfeleivel. Az Ön cégével elégedett ügyfelek értékelhetik és véleményezhetik szolgáltatását , ezzel is növelve népszerűségét. Az Ön adatlapja megosztható közösségi portálokon (Facebook, Tvitter, Youtube,Iwiw). Cége profiljának leírását saját logóval vagy az Ön által választott képpel. Weboldalának elérhetőségét. Aloldalon részletesen tájékoztathatja az érdeklődőket a vállalkozás tevékenységéről. Képgalériát hozhat létre 10db. referencia képpel. Az Ön adatlapja nyomtatható, továbbküldhető. Ügyfelei a weboldalunkon keresztül is kapcsolatba léphetnek Önnel.