Vraag en aanbod 0341

Hallo allemaal!
Voordat je van start gaat: lees eerst de werkwijze en groepsregels door!
!!!!!Wil je een product niet kopen reageer er dan niet op! (als je het niet eens bent met de verkoop of prijs bedoel ik dan)!!!!
1. Vanaf nu zullen wij alle advertenties goedkeuren. Wij letten tijdens het goedkeuren of er een woonplaats bij staat en bijvoorbeeldof er maten bij staan. Wij proberen zo snel mogelijk de advertentie goed te keuren maar dit lukt niet altijd. (geduld dus!) Op woensdagavond rond 19.00 keuren wij niets meer goed. Wij maken de site op donderdag schoon, dus verwijderen wij alle advertenties die er staan. (help ons door zelf je advertentie te verwijderen, hoe eerder de site leeg is hoe sneller we weer advertenties goedkeuren!)
2. Zet bij je advertentie altijd een woonplaats! (anders worden ze verwijderd & en niet goed gekeurd)
3. Je mag maar 1x per 24 uur uppen om zo de rest ook een kans te geven om hun spullen te verkopen. Up je binnen de 24 uur , dan volgt er een waarschuwing, bij 3 waarschuwingen volgt er verwijdering uit de groep. Advertenties zullen ook verwijderd worden. LET OP, reageren op je advertentie (door jezelf of andere) is ook een soort van uppen. Je advertentie gaat dan ook al omhoog. Nog eens extra uppen is dan niet nodig!
4. Is het product gereserveerd zet dit er dan duidelijk bij. Graag zelf je advertentie verwijderen. Dat kan op de volgende manieren: op de foto klikken en dan onderin op opties klikken en dan foto verwijderen. Of rechtsboven zit een vinkje daarop klikken en kiezen voor verwijderen. Zo houden we het overzichtelijk en opgeruimd. Mocht het niet lukken zet dat er dan onder zodat wij (de beheerders) je advertentie kunnen verwijderen.
5. Je mag als bedrijf een advertentie plaatsen. Tuurlijk niets is mooier dan reclame maken voor je eigen bedrijf/facebookpagina.. maar graag een link naar je site en niet 10 advertenties met verschillende producten! Zet er wel even je woonplaats bij anders worden ze verwijderd.
6. Het is aan de verkoper hoe hij/zij zijn/haar spullen verkoopt of weggeeft hierover hoeft niet gediscussieerd te worden eindeloze discussies worden dan ook zonder pardon verwijderd!
7. Reageer alleen op een product als je het eventueel wilt kopen, onder een advertentie hoeft geen discussie te ontstaan dat het te duur ed.
8. Behandel elkaar met respect!!
9. Mocht je vragen hebben of gewoon wat willen melden stuur ons dan een bericht ( Nicole of Dorien )
10. Wij zijn niet verantwoordelijk voor kapotte spullen ed. Los dit zelf op met de koper! Wij willen daar niet mee bezig zijn.
11. Wapens, sigaretten en alcohol mogen niet verkocht worden op deze site, advertenties worden direct verwijderd!
12. Als laatste en niet minder belangrijk, plaats je advertentie 1 keer! Wil je hem er op nieuw opzetten, prima, verwijder je oude advertentie! Dubbele advertenties zullen verwijderd worden en er volgt een waarschuwing! (scheelt ons veel tijd tijdens het schoonmaken van de site!)
Veel plezier en succes met de verkoop!