Barneutstyr og klær i Bergensområdet

Hei og velkommen til Barneutstyr og klær i Bergensområdet. Denne gruppen driftes og eies av Gunn Helen Gulbrandsøy og administreres av to administrator ved navn Lena Hermansen Ekse og Bente C Larsson. Om du lurer på noe eller opplever regelbrudd kan du kontakte eier eller administratorer.

Meningen med denne siden er enkel, Salg og kjøp av leker, barnetøy, barneutstyr og barne møbler, mer eller mindre alt som er barnerelatert. Det er du som selger og kjøper som selv er ansvarlig for dine salg og kjøp, vår jobb er å sørge for at siden er her slik at du kan bruke den og å rydde å holde så god orden som vi er i stand til.

HOVEDREGEL: Vi tillater IKKE egne album, enkelt bilder er tillatt om du sitter på mobil eller tablet/nettbrett men ingen får ha egne album.

REGLER:
* Det er IKKE lov å dytte bilder og innlegg mer en en gang i døgnet.
* Vi har laget album til alt mellom himmel og jord, og der skal du legge inn bildene dine.
* Det er IKKE lov å lage seg egne album!
(HUSK å se under annet i innboksen din da PM fra medlemmer du ikke er venner med havner der.)
* Man kan få advarsler av admin om man ikke følger reglene, 2 advarsler og man blir permanent utestengt fra gruppen.
* Har du spørsmål eller noe du vil fortelle, vennligst send en pm til en admin, ikke lag unødvendige diskusjoner på gruppeveggen.

For de som skriver fra telefon er det tillatt å legge ut enkelt bilder, vi setter pris på om du hjelper oss å legge ting i albumene våre, men har du ikke den muligheten så kan du legge ut et enkeltbilde.
Bilder kan bli slettet uten varsel om det bryter med reglene eller har ligget i mer en tre måneder uten respons.
Vis hensyn og slett bildet når du har fått solgt varen, så slipper andre medlemmer unødig å bruke tid på å prøve å kjøpe.


Brukerveiledning for å legge til bilder i et album:
*Trykk på bilder på toppen av siden, rett under navnet til gruppen.
*trykk derretter på det albumet du ønsker å legge bilder i.
*trykk deretter på ligg til bilder knappen oppe til høyre på siden.
*Last så opp de bildene som passer i det albumet du har valgt.
* Husk at du må legge bildet ditt inn i rett mappe, altså har du leker for barn 0-1 år skal du legge det i albumet for leker 0-1 år. barnevogner for seg osv, barneutstyr mappen er til for alt plukk og dill som ikke passer inn i noen av de andre kategoriene, slik som smokkelenker, smekker osv..