Skønhed - Plastikoperationer - Kosmetiske behandlinger - Hår

For skønheds interesserede.
Her bliver plastikoperationer, botox, fillers, kosmetiske behandlinger, make-up, hår, negle, slankekur, tatoveringer osv. hygget og snakket om.

Det er ikke tilladt at slå reklame op for forretning, events eller lignende. Det oversvømmer siden og det gør at de opslag folk laver omkring spørgsmål eller personlige ting bliver glemt i rodet af reklamer. Har du brug for spredning af f.eks botox events (det ved jeg der er en del efterspørgsel på) så kontakt mig (Elena Dybtved) smile emoticon Hvis du som behandler, selvstændig vil reklamere i gruppen så forvent at du skal lave en rabatordning til medlemmerne i gruppen. Hvis der gentagende gange bliver reklameret herinde, af samme person, bliver pågældende slettet fra gruppen.

Jeunesse (eller lign produkt), it works wraps og C9 er ikke tilladte i gruppen!

HVIS DER I NOGLE OPSLAG BLIVER NEDGJORT ELLER DER BLIVER UDVIST NEGATIV FORSTÅELSE OVERFOR EN PLASTIKOPERATION, BLIVER PÅGÆLDENDE SMIDT UD, DA DER SÅ IKKE ER NOGEN GRUND TIL MAN ER MEDLEM AF DENNE GRUPPE!! (Tag admins, Sandra Klenz eller Elena Dybtved i tilfælde af at vi ikke lige har set det.)

Der må gerne efterspørges efter billeder af plastik operationer. Du må gerne vise brystvorter osv SÅFREMT det omhandler ar omkring areola/brystvorten, hvis det er det du ønsker. Ellers skal der sløres eller camoufleres på anden vis. Du må dog ikke lægge et billede op fra en google søgning der viser de ovenstående private dele.

Søg på opslag inden du spørger - Der er mange opslag af de samme herinde - app'en Facebook Groups kan anbefales til dette!

Der skal bevares en pæn og sober tone i forummet. Mudderkastning hører til i børnehaven wink emoticon Der er 0 tolerance overfor spydigheder, og man bliver smidt ud omgående, så vurdér om det egentligt er det værd!


Hvis opslaget ikke omhandler nogen form for skønhed bliver det slettet!