Idei practice&utile - Practical and useful ideas

Bun venit! :)
Aici sunteti intre prieteni. Avem cateva reguli, p...e care speram sa le apreciati ca fiind de bun simt:

Toata lumea intelege ce inseamna "practic si util" si avem convingerea ca aceasta este o tematica interesanta, care, in grupul nostru, nu trebuie amestecata cu altele. De aceea, in postarile dvs., va rugam sa tineti cont de acest aspect.

Nu postati reclame (nici promovari de pagini ori grupuri), anunturi umanitare, mesaje politice, pornografii, link-uri catre pagini virusate. Vor fi sterse in cel mai scurt timp (inclusiv "postacul").

In dialoguri, pastrati un limbaj cuviincios si bazat pe argumente. Lipsa flagranta de educatie si/sau de inteligenta reprezinta un motiv temeinic pentru eliminarea din acest grup.

Ca membri, va rog sa impartasiti celorlalti atat ideile voastre originale, cat si cele preluate din alte surse cu acces liber. De asemenea, va incurajez sa promovati grupul pentru ca si prietenii vostri sa-l poata accesa.

Semnalati adminilor postarile inadecvate, care se plaseaza in afara regulilor sau care va deranjeaza. Scopul de baza este ca voi sa va simtiti bine aici si sa gasiti idei care sa va ajute, sa va inspire, sau macar sa va incante ochii.

Persoanele care considera ca regulile grupului sunt prea restrictive, sunt invitate sa ne paraseasca. Toti ceilalti, fiti bineveniti!

O particularitate a acestui grup, inca de la infiintare, este ca oricine poate deveni moderator sau admin, daca contribuie constant cu postari interesante. Aceste calitati se pot pierde prin inactivitate.

Toate cele bune tuturor!