Volley-hygge og julefrokost for det sejeste idrætshold 26.42

Volley-hygge og julefrokost med jer skønne idrætsmennesker.

Så er det tid til aktiviteter og hygge med det gamle idrætshold. Michael og jeg synes det var på sin plads med en julefrokost. Og hvorfor ikke i en kombination med idrætsaktiviteter.

Der er volleydag på seminariet d. 26. november. Vi tænker vi kunne melde et eller to hold til dagen, alt efter tilbagemelding.
Når finalen er slut, hvor vi "selvfølgelig" har vundet, kunne vi gøre os klar til dejlig mad, hygge, snak, gak og løjer hos Michael. Han er så SØD at lægge hus til:)
Dem der har lyst kunne fortsætte på seminariet og danse natten lang og spille bordfodbold, som i "gamle" dage.

Der er selvfølgelig mulighed for at støde til hyggen hos Michael, men ellers er de kommende mødre velkommen til at heppe og nybagte mødre velkommen til at tage de kære små med og få dem passet på sidelinjen, hvis I vil spille. De små skal jo lære at spille volley før eller siden. Vi kan lave et hyggehold og et seriøst hold, alt efter hvad folk har lyst til.

Vi tænker ikke maden skal være sammenskudsgilde eller noget nogen står for, men nærmere noget vi bestiller udefra. Det kunne være noget helt andet end typisk julemad. Men kom endelig med gode forslag.

Hvad tænker I og har I overhovedet tid til det i juleræset. Vi vil bare SÅ gerne se jer. Så meld hurtig tilbage og vi finder en anden dag med hygge og aktiviteter.

Michael og jeg håber, I vil støtte op om det og melde hurtigt tilbage. Jeg har ikke alle på facebook, så vil I ikke tilføje de sidste der mangler. Niels, Kristoffer, Langer, Kresten, Jan og Nikolaj.

Vi håber, ellers I har det rigtig godt. De bedste hilsner fra Michael og Line