Aukcija za Pulske Šapice

Počinje aukcija Pulskih šapica! :D
Da, dobro ste čuli, udobno se smjestite, pregledavajte artikle, odaberite poklon za sebe ili bližnje i počnite bidati!
Svaka Vaša kupnja je donacija psima i macama o kojima brinemo. Za sve koji nisu upoznati s našim radom, Pulske Šapice nisu niti udruga niti organizacija već grupa od četvero ljudi koji pomažu unutar svojih mogućnosti, ali nerijetko ih i prelazi. Trenutno na svojoj brizi imamo 42 maca i pasa u našim vlastitim domovima te još 30-ak maca na više različitih hranilišta. Nemamo nikakve stalne prihode te prehranjujemo, liječimo i steriliziramo/kastriramo svoje štićenike isključivo sami i putem donacija. Iznos prikupljen putem ove aukcije biti će iskorišten upravo za te osnovne potrebe životinja o kojima brinemo.
A sada o pravilima aukcije !
Pored svake slike je broj artikla, kratki opis i početna cijena. Ako ste zainteresirani za kupnju artikla svoju ponudu (bid) napišite u komentaru ispod slike. Ponuditelj koji da najbolju ponudu do zaključnog dana aukcije, a to je 21.12.2014. do 23h59' 59''smatran je kupcem tog predmeta. Sve ponude pristigle nakon zaključnog dana neće biti uvažene.
Nakon što imenujemo kupce, oni su dužni uplatiti ponuđeni iznos u roku od 5 dana kako bi potvrdili svoju kupnju.Također,nakon što ste proglašeni kupcem dobit ćete poruku o detaljima za uplatu.Na području Pule i bliže okolice moguća je primopredaja po dogovoru, a za udaljenija mjesta poštarina se plaća pouzećem (preko pošte ili kioska Tiska (za Tisak je 15kn)).
Ukoliko se ne javite ili ne uplatite svoju ponudu u zadanom roku, predmet će biti ponuđen kupcu koji je odmah iza vas bidao taj isti predmet.
Molimo da dajete samo ozbiljne ponude! Kad aukcija završi pogledajte još jednom koji ste predmet kupili i zaista ga uplatite. Ako imate bilo kakva pitanja javite se u inbox našoj administratorici Smiljeni(Smiljena Baćac Turković).
Hvala Vam unaprijed od nas i naših životinjica svojom kupnjom zaslužni ste za hranu i veterinarske troškove koji su prijeko potrebni svim našim štićenicima . Želimo Vam uspješnu kupovinu.