Frivillige Spisehuset Rub & Stub

Spisehuset Rub&Stub sætter fokus på madspild via en ny nonprofit restaurant i Indre By, der inspirerer og opfordrer til bæredygtig kogekunst.
Overskuddet fra projektet skal gå til RETROs udviklingsprojekter.

Så meget som muligt af den solgte mad fremstilles af overskydende produkter fra storkøkkener, supermarkeder og distributører. Vi ved aldrig hvad vi bliver tilbudt på forhånd, og vi siger aldrig nej tak til et læs gode råvarer. Den ene dag kan vi få 20kg porrer, og den næste 5 kg kød. Dog er vi stadig så nye, at vi endnu arbejder hårdt på at få faste aftaler med fødevareindustrien og må købe det mest hjem selv i starten.

Vi stiler selvfølgelig også efter at arbejde på tværs af andre lignende tiltag og aktører og forsøge at rejse fælles styrket fokus på madspild. Så tøv ikke med at kontakte os via www.spisrubogstub.dk hvis du har en idé til en event eller et samarbejde, der kan være et vigtigt indspark i madspildsdebatten.

Alle, der har gode idéer, interessante kontakter, frie hænder, ledige stunder til at hjælpe og bankende hjerte for projektet, skal være hjertens velkomne til at starte et stort, festligt og hamrende flot spisehus op!