LigladRacing.dk

Hej, Har en masse grej tilsalg, herunder 9 cykler, en masse dragter osv! 4 fra 2012 sæsonen, med sølv hjul osv. (de er kun brugt i 2012, og har stået som reserve de sidste to sæsoner hvor alt er skiftet og tjekket op! (og to af dem har kørt 4 matcher i UK i år, og står stadigvæk derovre))
3 fra 2013 sæsonen som er blevet brugt som 3 cykel og til de travle dage i denne sæson - alt blev skiftet i vinters, så disse tre også stod som nye, så egentlig er det kun rammerne der har kørt 2013.
hvorefter de sidste to er nye fra denne sæson - alle rammerne er JRM med alle de bedste dele, herunder NEB kobling, Talon motorplader samt hjul osv. og alt er 100 pct. i orden! - den eneste forskel på cyklerne fra 2012 - til dem efter 2013 er at der er Stuha forgaffel på og Joker gashåndtag - hvor der er FRP gashåndtag og JRM forgaffel på de ældre - forgaflerne på cyklerne fra 2012 er dog bearbejdet og grunden til at jeg skiftede var for at slippe for at skulle ændre og lette på dem for at være tilfreds med udseendet.
Rammerne sælges både med og uden motorer, samt med og uden karburatorer - derudover har jeg en masse baghjul, både i sort m. guld indernav og også i sølv - samt har nogle ekstra forhjul som hver har kørt en sæson i både guld og sølv - vi har ekstra liggende af alt, lige fra koblinger, dæk til gashåndtag og styr!! derudover er der selvfølgelig dragter, støvler, hjælme, briller samt covers, skærme og alt det der hører med ved siden af. Så hvis der er noget af dette der har interesse, kan i kontakte mig herpå i en privat besked ligesåvel som på min email adresse - [email protected] - må selvfølgelig meget gerne deles!