Rakna

http://www.rakna.dk/

Denne gruppe handler om rollespil, og nærmere omkring rollespil indenfor foreningen Rakna.
Lige en hurtig opsummering omkring hvem og hvad Rakna er:

Rakna er primært baseret i vestjylland og generelt beliggende i Ringkøbing. Men vi tilhøre ikke kun Ringkøbing egnen. Vi har 2 primær grupper 1 for reenactment (Denne er ikke 100% oppe og køre, og men hvis folk har interesse vil vi gerne informere videre omkring dette senere.)
Udover dette, så har vi en rollespils afdeling. Hvor vi som forening vil fokusere på alternative scenarier.

Hvad gør Rakna specielt?,
Vi er som sådan er vi ikke specielle i forhold til andre rollespils foreninger, dog vil vi gerne sigte efter at kunne give kvalitets liverollespil ud, på nogle fede lokations, og super NPC'er og alt der høre sig til. Har du interessen og resten der skal til at lave et godt liverollespil er vi også foreningen der kan hjælpe med dette.

Fede lokationer siger du???

Præcist, vi er så heldig at vi har et rigtig godt samarbejde med nogle høje instanser som tillader os at låne og bruge meget specielle lokationer, som man normalt ikke ville være i stand til.


Hvad har Rakna lavet før i tiden?
Rakna har stået for et meget vellykket trilogi kaldet "Night of the Damned", derudover har vi hjulpet til på Middelalder marked i Ringkøbing, spøg og skæmt i Majsmarken i Spjald, samt en masse andre små ting hist og der. Vi har også lavet Krigslive, som fandt sted i Momhøje, hvor vi valgte at bygge en træborg.

Skal vi være 100 personer før et arrangement bliver til noget?
Nej, Vi har besluttet os vi vil hellere have kvalitet istedet for kvantitet, Ja masse af spiller kan være super godt til tider, og godt med nyt blod, men modsat er det også svært at holde 100 personer igang på samme tidspunkt, Muligt ja, men det stille også krav til spillerne.

Jeg er ikke en super god rollespiller, må jeg stadig være med?
Ja, vi byder altid nye såvel som gamle rollespiller velkommen, så længe de lyster.

Bliver Rakna en såkaldt penge maskine der er velkendt andre steder fra?
Rakna har nogle midler til at sætte rollespil og, igang, både økonomisk såvel som materielt, dog sigter vi ALTID efter at ALLE vores rollespil går i nul, da vi ønsker at give mest til spillerne, så de har den bedste chance for at spille så godt som de kan.
Så grundliggende er svaret NEJ!. Dog kan nogle rollespil give en mindre overskud, og de penge vil altid være brugt inden næste gang enten på serie af scenarie, eller hvis dette stopper på nye projekter i Rakna.

Jeg spiller kun PnP, eller andre brætspil:
Frygt ikke, selvom på nuværende tidspunkt vi ikke har sådan en afdeling, har vi stadig planer om at det gerne komme og bliver en del af Rakna, men sådan som vi står nu, har vi desværre ikke mandskab til at køre dette, og henviser self, til andre foreninger i området.