ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ (μόνο για Δικηγόρους)

Προτού στείλετε αίτημα, (αίτημα μόνο σε έναν από τους διαχειριστές) παρακαλούμε διαβάστε τα κατωτέρω.

Η Ομάδα είναι κλειστή απευθύνεται σε συναδέλφους και μπορείτε να ανεβάζετε όποιο υπόδειγμα θέλετε!
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για να γίνεται μέλη της ομάδας είναι να ΣΤΕΙΛΕΤΕ με προσωπικό μήνυμα σε ΕΝΑΝ από τους διαχειριστές (φαίνονται κατωτέρω) τα στοιχεία ονοματεπώνυμο, ΑΜ και Δικηγορικό Σύλλογο στον οποίον ανήκετε. Εάν κάνετε χρήση ψευδώνυμου, δεσμεύεται ο διαχειριστής να μην αποκαλύψει το ονοματεπώνυμό σας.
Η ομάδα απευθύνεται σε δικηγόρους που επιθυμούν να προσφέρουν τα δικόγραφά τους για κοινή χρήση των μελών. Η ομάδα προωθεί όχι την ανταλλαγή μεταξύ των μελών με pm των υποδειγμάτων αλλά την κοινή ανάρτησή τους. Τα υποδείγματα αυτά είναι προσωπικά. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι υποδείγματα βιβλίων, συλλόγων, άλλων συναδέλφων ή άλλων διαδικτυακών τόπων.
Για την ανάρτηση του υποδείγματος μεταβαίνουμε στο link ¨αρχεία¨ που βρίσκεται δεξιά επάνω και ακολουθούμε την πορεία που αναφέρεται. Όταν αναρτούμε ένα αρχείο σημειώνουμε περιληπτικά τι αφορά στο θέμα ώστε να είναι εύκολη και προσιτή η αναζήτησή του. Όταν πρόκειται να αναρτήσουμε αρχεία, έχουμε προηγουμένως αφαιρέσει προσωπικά ή ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα πελατών/ αντιδίκων καθώς και οποιαδήποτε αναφορά τόσο συγκεκριμένη ώστε να είναι πιθανή η εύρεση στοιχείων αντιδίκων, μαρτύρων, εταιρειών κοκ.
Για την εύρεση των διατιθεμένων υποδειγμάτων, συντάσσεται και ενημερώνεται τακτικά σχετική λίστα με τα διαθέσιμα υποδείγματα, η ανάρητηση αυτή είναι καρφιτσωμένη στην αρχή της σελίδας ώστε να είναι πάντα έυκολα προσβάσιμη, σε μορφή pdf.
Η ομάδα, το μέλος που αναρτά ή οι διαχειριστές της ομάδας δεν έχουν ευθύνη για την πληρότητα των δικογράφων ή για το περιεχόμενο αυτών. Οι διαχειριστές δεν φέρουν ευθύνη για τις αναρτήσεις, τα σχόλια, τις κρίσεις που διατυπώνονται σε αυτά. Οι αναρτήσεις και τα σχόλια όμως θα πρέπει να είναι ευπρεπή, ενώ δεν γίνονται δεκτές οι πολιτικές, κομματικές κλπ αναρτήσεις, ούτε οι αναρτήσεις με μηνύματα προώθησης και διαφήμισης. Δεν γίνεται προέλεγχος των αναρτήσεων και σχολίων, καθότι είμαστε συνάδελφοι και ο καθένας μας οφείλει να τηρεί στοιχειώδες επίπεδο επικοινωνίας. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η οποιαδήποτε παραβίαση των ανωτέρω σας παρακαλούμε να επικοινωνήστε με τους διαχειριστές ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ προκειμένου να αφαιρεθεί η σχετική ανάρτηση και να ενημερωθεί το μέλος που προέβη στην ανάρτηση αυτή.
Η συμμετοχή του κάθε μέλους στην ομάδα υποδηλώνει την αποδοχή των παρόντων όρων.

Συναφείς ομάδες. Για θέματα επιστημονικού ενδιαφέροντος/ επαγγελματικά θέματα μπορείτε να συμμετάσχετε στην ομάδα:
https://www.facebook.com/groups/150328598497679/
Για υπερχρεωμένα νοικοκυριά στην ομάδα
https://www.facebook.com/groups/355679064545968/
Για μεταφράσεις
https://www.facebook.com/groups/615161975171879/
Για αυτοκίνητα
https://www.facebook.com/groups/362020880568222/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ
Peter Derek (creator)
Μαρία Γεωργοπούλου
Άγγελος Τσαλαπάτης
Aikut Kadir
Konstantinos Kampas
Vasiliki Dereki