Köp/sälj/byt/skänk i Sundbyberg och Solna

Regler, Februari 2015

Hejsan och välkommen!

Här säljer/byter/skänker vi, det vi inte behöver hemma längre, där någons "skräp" kan bli någons skatt.

Alla bilder läggs upp i rätt mapp, med info om skick, pris, storlek och vart varan finns.ALBUM 1. ALLA annonser skall läggas i befintliga mappar. Upptäcker ni att någon mapp saknas så får ni meddela någon av oss admins så fixar vi de. Finns annars ett album som heter övrigt där man kan lägga.

ALBUM Inga egna album får göras. Dessa kommer raderas så fort vi ser att de är några gjorda. Alla bilder läggs i dom befintliga albumen.

FAST PRIS är när du säljer varan för en fast summa, där köparen som önksar köpa det väljer att skriva "KÖPER" detta ord är de som kommer binda er köpare och säljare tills ni gjort upp om en träff. andra får gärna köa, men det är första man som har sin tur.

BUD då gäller det att du som säljare har lagt ett startbud, som har 24h tid, där varje bud höjs med 10kr, och den som sist lagt budet vid tidens slut har "vunnit", INGA bud får tas i inbox, utan allt måste vara under annonsen. Inga annonser med bud om samma annons ligger ute på flera sidor.

DU som säljare skriver då ut " 100kr startbud 24h, (räkna ut när stopptiden blir tex 21.00 dagen därpå)"

EN bilder per ANNONS. Skall fler bilder visas så läggs dom in bland kommentarer. Annonser som innehåller fler än EN bild kommer raderas.

ALLA varor SKA finnas eller man får mötas upp i Solna/Sundbyberg. Får vi höra att någon av er säljare nekar att komma och leverera (räcker med att man möter vid stationen) så kommer denna person att blockas bort som medlem.

MOBILBILDER Är nu mer förbjudet. Allt som läggs utanför mapparna kommer att raderas utan att vi skriver något till dig/er.

Tips om andra Facebook sidor är inte tillåtet om man inte fått godkännande av någon av oss Admins.

FÖRETAGS ANNONSER är förbjudet om man inte fått godkännande av någon av oss Admins.Finns annonsen ute på fler sidor MÅSTE detta meddelas i annonsen!

Håll god ton, trevligt ska vi ha!

De bilder som ligger i mapparna, får ligga kvar 1mån sedan raderas dom.

ALLA annonser som varan är såld i/på ska raderas omedelbart av säljaren!

Känner du att detta är något du kan hålla och vilja vara med i, så ansök.

Vi hoppas att denna sida kommer till nytta och att ni hittar de ni söker. Och även blir av med det som finns hemma :-)// Med vänliga hälsningar Admins (Sandra Blomquist, Veronica Koch och Susanne Sjöman)