Klubi i Aktiviteteve Nenujore Durres (KANUD)

Kjo faqe i dedikohet te apasionuarve ndaj zhytjeve, peshkimit dhe aktiviteteve nen ujore. Ketu mund te ndani eksperiencat e juaja me Boten e nenujit duke publikuar fotot dhe duke komentuar mbi situatat.