Tawau Mudah.my

JualBeli Barang Baru & Terpakai Kawasan Tawau
□ Kenderaan
□ Barangan Elektrik
□ Accessories
□ Mobile
□ Home & Living
□ Barangan Peribadi
□ Books
□ Foods

Kenapa Tawau Mudah.my?

▪Mudah untuk mencari penjual dan pembeli.
Seperti yang kita tahu pengguna internet di Malaysia semakin meningkat dan perniagaan secara online akan mampu diperkenakan kepada pengguna internet dalam masa yang sekejap sahaja.mereka sendiri akan hubungi anda ! Jika mereka rasa produk anda bernilai,bagus dan ada potensi, maka group Tawau Mudah.my ini dibuat untuk mengembangkan perniagaan dan memudahkan pembeli untuk membeli barangan yang mereka idamkan di sekitar tawau menarik bukan?

▪Tidak perlu buka mulut langsung.
Di internet tidak perlu pening-pening memikirkan cara untuk meng'ayat' Para pelanggan anda sekadar mengisi informasi terkini barangan anda pasti ada yang tersangkut.dan jika mereka ada soalan mereka boleh hubungi anda.persembahan di Tawau Mudah.my akan menjadi wakil jurucakap anda.

▪Pengiklanan Product secara Percuma.
Tawau Mudah.my tidak mengenakan sebarang charge dalam mengiklankan produk anda..

Syarat dan Terma dalam Posting
-------------------------------------------------------
1. Post akan di delete dan user akan di ban sekiranya terdapat "DOUBLE POST" dalam group feed pada satu masa. Ianya terpakai sekiranya post tersebut adalah IKLANEKA. Post selain iklaneka akan terkecuali.

2. Kami tidak mengenakan sebarang charge/pembayaran sekiranya ada sesiapa meminta bayaran, sila abaikan sbb group ini adalah PERCUMA, kami cuba untuk menjadikan group ini BERKUALITI .

3. Kaedah selamat daripada user di 'BAN', kesemua produk hendaklah dimasukkan dalam satu album, secara automatik post iklan akan aktif di group feed atau search post anda dengan menekan shortcut pada keyboard ctrl + s dan cari nama atau post lama anda.

4. Jika post anda berada dibawah, aktifkan semula post iklan tersebut dengan menaip komen "UP' atau apa2 perkataan pada ruangan komentar post.

5.Persetujuan Anda dalam urusaan jual beli adalah dibawah tanggungan dan risiko anda.Tawau Mudah.my group tidak bertanggungjawap sebarang penipuan yang berlaku.