HAKS - Hrvatski auto i karting savez

Pravila ponašanja u grupi “HAKS - Hrvatski Auto i Karting Savez”

Na početku, želimo vam svima dobrodošlicu i zanimljivo provedeno vrijeme s nama u grupi.
Prije nego komentirate nešto, a naročito prije nego što započnete novu raspravu, podsjetite se da je ključan dio grupe edukacija,informacija a u konačnici i sve teme o sportu kojim se svi skupa bavimo u Hrvatskoj i Svijetu, te da je glavni cilj grupe očuvanje istog. Osim uobičajenih normi ponašanja koje su prihvaćene u civiliziranom svijetu, postoje pravila ponašanja usko vezana uz ovu Facebook grupu. Kako bismo zadržali ugodnu atmosferu i komunikaciju na odgovarajućoj razini, pozivaju se sudionici u raspravama da se pridržavaju pravila, te da utječu na druge da ih se pridržavaju.

Pravila kreiranja postova na grupi
1. Dozvoljeni su svi oblici sadržaja koji su u skladu s misijom grupe.
2. Teme kao što su politika, ekonomija, rasprave o raspravama, rasprave o pravilima grupe i sl. nisu dozvoljene na ovoj grupi.
3. Kada započinjete neku novu temu sa linkom ili bez, pokušajte što jasnije napisati vaše mišljenje, kako drugi ne bi morali razmišljati što ste zapravo željeli reći.

Pravila komentiranja
1. Držite se teme posta.
2. Administratori mogu zaključiti neku raspravu završenom sa obavijesti tako da se u njoj ne smiju objavljivati novi komentari. Svi komentari nakon obavijesti će biti izbrisani.
Nije dozvoljeno:
1. nepotrebno višestruko ponavljanje istog komentara ili odgovora;
2. rasprava o pravilima ponašanja na grupi i načinu moderiranja
3. pisanje isključivo velikim slovima. VELIKA SLOVA IZGLEDAJU KAO DA VIČETE

Moderiranje grupe
1. Moderatori imaju pravo u bilo kojem trenutku izbrisati post ili komentar ako zaključe da nije po nekom od postojećih pravila grupe.
2. Višestruko kršenje pravila povlači za sobom privremeno ili stalno izbacivanje iz grupe.