ONE STOP SABAH

sy meletakkan 2 tawaran di mana tawaran pertama untuk beriklan di group ini anda di kehendaki bank in rm20 di akaun bank sy dan tawaran kedua anda join tune talk di bawah rangkaian sy automatik sy setkan iklan anda auto post dan anda x perlu bank in rm20.. untuk join tune talk caranya seperti di bawah ini..

Assalam.Utk menyertai bisnes ini,anda perlu menggunakan simkad tune talk.Sekiranya tidak mahu menggunakan no baru,boleh kekalkn no lama anda.. Apabila menyertai program tune talk ini,kite akan dapat kelebihan yang berikut : 1) Perlindungan Insurans RM100 Ribu 2) Point Setiap Kali Reload Dimana Sahaja.Point Terkumpul Boleh Tukarkan Dengan Tiket AirAsia PERCUMA!! 3) Diskaun 30% menginap di Tune Hotel 4)Pembayaran Komisyen pada 11hb,21hb dan 31hb Setiap Bulan 5) Pendapatan Yang Boleh Anda Wariskan Kepada Orang Tersayang 6) Satu-satunya telco yang membayar balik setiap nilai topup kite..
Ajaklah keluarga,rakan2 utk menggunakan pakej Tune Talk ini..Setiap orang akan menikmati kelebihan diatas..Setiap seorang yang berjaya didaftarkan akan dapat komisyen RM20.Kalau 10 orang dah RM200..Senang sahaja kan? Kemudian,setiap org yang telah didaftarkan tadi semestinya akan topup setiap bulan kan?Jadi,hasil dari topup mereka itu kite dapat lagi komisyen 20% yang akan dibayar setiap 21hb ke akaun bank kite..Kite pulak xperlu suruh mereka topup..Sbb confirm2 topup kn dh jadi keperluan.. top up sendiri dpt komisen 3% top up rm30 free kredit rm10 top up rm50 free kredit rm20
Berbanding bisnes yg menjual produk..Org jual ada lah komisyen kite.Kalau org x jual xde la kan? Apabila agak2 dah ramai ajak org,income pn dah cukup puas hati,berhenti lah dari “bekerja”.kalau x ajak org dah sekalipn,income tetap masuk setiap 21hb..Menarik x?hihihihi jadi buatlah pilihan...nk kerja keras dalam masa yang singkat ke atau nak kerja keras 20 tahun lagi...
untuk menyertai tune talk awak bank in akaun sy rm90 untuk aktifkan simpack tune talk dalam ada kredit rm30 + rm10 untuk buku panduan tune talk dari a to z jumlah rm100 ke akaun sy mohd nazri bin kasim maybank 101392236877 cimb 7042831530 no hp sy 0127440242 awak taip kat sini sekarang nama alamat email no hp no akaun bank n no ic untuk sy akfitkan tune talk awak.. boleh guna no lama or no baru..