Peniaga online Perlis

bagi penjual onlie Perlis, pada yang berminat nak menjual produk produk ampa tu kat org org perlis..boleh la menjual kat sini...kadang kadang kita ni mencari produk produk nu jauh negeri lain..tak pasai pasai kena tambah harga pos..tui dak? tp yg sebenarnya kat Perlis ni pun ada penjualnya...kan lebih mudah..pilih yang mana bekenan, set masa dan tmpt dgn pembeli..terus bayar cash..mudah bg penjual dan pembeli...tak gitu? hehehe
terbaru : penjual luar dari negeri Perlis di benarkan menjual di sini (",) di atas permintaan yg ramai pm chekem berhubung untuk jualan di group ini.

nak promote kedai sendiri pun boleh ataupun
warga perlis ni tgh mencari sesuatu benda ke...boleh la bagitau kat si sini...kan lebih mudah

syaratnya?

yang pertama
ampa add la kawan kawan yang dok Perlis ni ramai2..sekurang kurangnya 10 org ka? mau lebih..lagi bagus..kalo tak add, macam mana nak ada customer? hehehe
add org perlis aje tau

yang kedua
di larang sama sekali meletakkan gambar seperti :
-org yg dok pegang duit berlambak lambak
-gambar duit byk2 kononnya org tu kaya sungguh
-gambar perempuan seksi(pakai baju tido)
-gambar tak senonoh
admin akan membatalkan keahliannya secara automatik

yang ke tiga
-tiada apa apa peperangan berlaku di sini ya

yang ke empat
-tiada unsur unsur penipuan di sini ya...jika ada, admin tidak akan bertanggungjawab

ok..setakat la ni, yg ni ja dulu...kalo ada apa apa perubahan, admin akan bgtau kemudian

selamat berurus niaga (",)
-admin