Jana Pendapatan Dengan Login Facebook

The system is like game2 dlm facebook…
Sebelum kita main kita kene daftar dulukan...
Cthnye kalau main farm ville kene daftar dgn farm ville...
Kalau main ngan mafia wars kene daftar dgn mafia wars kan...
So sama dgn program kalau nak dpt duit kene la daftar dulu utk join program ni...
Baru dpt duit dgn login facebook anda...sama mcm konsep fb jugak..sy ade facebook, anda pun ade facebook...
Tapi sy tak nampak anda dan anda tak nampak sy selagi kita tak add masing2 kan…
So sama la dlm program ni utk sy dpt duit sy kenelah add orang yg nak buat duit jugak...
So caranya add dgn daftar dlm system infinity downline barula anda layak dapat duit...
Byrn pndftrn RM 20...then bila dh dftr awk blh jana pndptn tnpa had...
Kt cni kta promote sistem…if ade org join sistem ni under awk, awk akn dpt bonus RM 20...
Tp awk tak perlu cri org, =org akn cri awk...
Slps dftr sy akn ajar sume tips2 utk buat org cri awk...
Sy akn guide smpai awk dpt duit mcm sy
Bila tak daftar =cmana nk dapat duit???
Mcmana nk share dgn kawan yang betul2 =berminat?????? Bila anda kenalkan seorang yang join dan membayar RM 20, anda telah dapat modal balik. Jadi dengan menggunakan kaedah promosi melalui Facebook dan bantuan melalui group saya, anda dengan mudah boleh memperkenalkan kepada kawan anda. Lagipun simple sangat program ni. Yang penting sekarang...anda mulakan langkah pertama dengan mendaftar dan membuat pembayaran. Saya akan ajar step seterusnya selepas itu... UNTUK PENDAFTARAN
Sila membuat pembayaran kepada: Nama: NIK MUHAMAD ZULHILMI BIN ABDUL SATAR
No Bank:151146633639(maybank)
No HP: 012-7856571(nick) Selepas membuat pembayaran, sila sms:
Sila buktikn pembayaran yg anda telah buat sperti berikut
date :
time :
acct no :
name :
cash deposit : Anda akan di aktifkan secepat yang mungkin... http://www.rm20segera.com/?r=niek_kawe%40yahoo