Hasselager Genbrugsbazar

Til alle medlemmer

Nedenfor er beskrevet formålet med gruppen og måden hvorpå det er tiltænkt, at vi kan anvende gruppen. Jeg håber vi alle kan få noget ud af denne gruppe og at der kommer mange gode handler ud af den.

FORMÅL:
Formålet er, at vi her i Hasselager og nærområde, kan sætte det til salg som man ikke har brug for mere som f.eks møbler, byggematerialer, tøj, sko, nips osv, og sælge det til fornuftige priser.

Det er en bevidst tanke, at gruppen kun er for personer i Hasselager og omegn denne gruppe skal være, for det skal være sådan, at man skulle kunne gå, eller ikke skal køre så langt efter det man evt. køber. Meningen er at man ikke skal sende, det man sælger og derved kan sælge lidt billigere eller med mindre bøvl.
Er man som medlem, IKKE bosat i Hasselager eller nærområde, så må man forvente, at man evt. selv må bringe varen til køber, man skal ikke forvente at køber vil køre efter det de har købt, da det jo er en lokal bazar.


FREMGANGSMÅDE:
Det man vil sælge, tilføjer man til de oprettede albums. Hvis du vil have billeder på væggen, skal du tilføje en kommentar til billedet i kommentarfeldtet - her kan det anbefales at man indsætter billedeteksten igen, da dette gør det lettere for folk der anvender facebook på mobilen.
Når man så har solgt det man har sat til salg, så er man selv ansvarlig for at tage opslaget væk fra albums igen.

DER MÅ IKKE LIGGES BILLEDER DIREKTE PÅ VÆGGEN; DISSE VIL BLIVE SLETTET, UDEN VARSEL.

DER MÅ IKKE LINKES TIL ANDRE SALGSGRUPPER VÆRE DETTE PRIVATE ELLER OFFENTLIGE. DISSE VIL BLIVE SLETTET, UDEN VARSEL.

DER SKAL HOLDES GOD TONE I SAMTALER OG OPSLAG I GRUPPEN.

AFTALER OM KØB ELLER SALG SKAL HOLDES. DER KAN NATURLIGVIS VÆRE GRUNDE TIL AT SPRINGE FRA EN AFTALE MEN SOM UDGANGSPUNKT ER EN AFTALE ENDELIG VED KØBER OG SÆLGERS ACCEPT AF VILKÅR.

--- BRUD PÅ DISSE REGLER MEDFØRER AT MEDLEMMET BLIVER FJERNET FRA GRUPPEN ---

Men venlig hilsen

Jennie Connolly Voergaard