Ja, vi elsker camping!

"Ja, vi elsker camping!" er en av Norsk Bobil og Caravan Clubs to offisielle Facebook-grupper. Denne gruppen administreres av en fra NBCCs hovedkontor (Martine Lorentzen) og to frivillige medlemmer (Rolv Bråthen og Torsten Hellner).

Gruppen er for de som ønsker å dele opplevelser om camping, som ønsker tips, råd og veiledning om reisemål, utstyr, og andre forhold som bidrar til en positiv campingopplevelse.

Denne gruppen tillates ikke brukt til å annonsere for kjøp og salg eller leie/utleie. Til det formålet har NBCC et eget marked på www.nocc.no/buy24.cfm. NBCC selv vil imidlertid kunne annonsere/kunngjøre sine medlemstilbud og arrangementer på gruppen.

Vil du ha nærmere informasjon om organisasjonen, inklusive regioner og avdelinger, ber vi deg besøke vår offisielle hjemmeside på www.nocc.no. Spørsmål og kommentarer om endringer i NBCCs ledelse og organisasjon henvises til våre avdelinger, og kan eventuelt sendes til e-postadressen [email protected]

Direkte personangrep er forbudt. Saker som inneholder kritikk av personer, eller saker som er til behandling i organisatoriske ledd eller i NBCCs styrende vil av hensyn til personvern og vedtatt saksbehandling i NBCC bli stående uimotsagt, ubesvart eller slettes.

Personer som ønsker å bli med i gruppen blir godkjent av en av administratorene så fort som mulig. Fiktive profiler, eller profiler opprettet for å spre spam/scam/reklame, blir slettet eller nektet adgang. Den enkelte kan åpne nye temaer. Vi oppfordrer til å følge hovedinnleggets tema i trådene. Har du et annet tema, legger du det inn som et nytt innlegg – ikke som kommentar.

NBCC forbeholder seg retten til å foreta redaksjonelle grep overfor innlegg som ikke følger intensjonene med gruppen. I den anledning kan innlegg bli slettet, og personer kan bli utestengt fra gruppen, alt etter hvor grovt regelbruddet er.

Norsk Bobil og Caravan Club er Norges største og beste organisasjon for campere. Bli gjerne medlem! Vi ønsker deg gode campingopplevelser!