GeLiteXtra

Ge Lite Xtra är för er som gillar att göra just det! Ge Lite Xtra till såväl er själva som till dem som behöver det! Träna ihop en slant så mår du bättre!

GLX, Ge Lite Xtra, är en ideell förening vars mål är att uppmuntra till fysisk aktivitet och samtidigt samla in pengar till välgörande ändamål.

Det är enkelt: efter att du genomfört ett träningspass (löpning, cykling, promenad, schack, whatever) så swishar du en lagom summa pengar till GLX (Swishnr: 1235430012) som sedan skickar vidare pengarna oavkortat till några utvalda hjälporganisationer.

I och med ditt första Swishbidrag blir du medlem i GLX och kan följa hur din träningsmängd och donation ökar. (funktionalitet under uppbyggnad)

Du kan också följa hur GLX-medlemmarnas gemensamma träningsmängd och bidrag växer (funktionalitet under uppbyggnad) - och vi vill att den växer snabbt!

Det bygger på att vi hjälps åt att Ge Lite Xtra:

När vi blivit 100 medlemmar som exempelvis sprungit 5km, 5 gånger var och donerat 5kr per gång, så har vi nått 250 mil (motsvarande avståndet mellan Stockholm och Rom) och samlat in 2.500 kronor.

Om vi siktar ännu högre och räknar med 1000 medlemmar som springer 10km, 10 gånger och donerar 10 kronor per gång så syns snabbt den virala dynamiken: då har vi sprungit 2,5 varv runt jorden och donerat 100.000 kronor!

Ge Lite Xtra du också!!!