Jazz Cafe and Restaurant "SOKOLI E MIRUSHA"- Prishtinë

Jazz Caffe & Restaurant "Sokoli e Mirusha" , te kafet e vogla, eshte vend ku mund te hani prej mengjesit, drekes dhe darkes me kuzhine shume te begatshme.
Njekohesisht mund te argetoheni ne pjesen tjeter me jazz dhe stile tjera te muzikes.
Ju Mirepresim
Menaxhmenti
Rezervimet ne nr +37744788888