Köp och Sälj i Markaryds kommun

Välkommen till Köp och Sälj i Markaryds kommun!

Gruppen är tänkt som en loppis eller annonsering för enbart saker och därför tillåts inte tjänster och företagsannonseringar samt annonsering till andra grupper. För att annonsera ska man med andra ord lägga ut en annons på en eller flera varor.

Men innan ni börjar köpa och sälja era saker så var vänliga och läs nedan:

När ni har blivit godkända som medlemmar så läs våra regler som ni hittar under filer! Där står alla våra regler. Och allt som behövs. :)

Eventuella meningsskiljaktigheter ang. Admins, Annonser, ska ske via PM till en ADMIN.

**************************************************

Allmänna Villkor För "Köp och sälj i Markaryds kommun"

"Köp och sälj i Markaryds kommun" har ingen kontroll över eller medverkar i transaktionen eller avtal mellan en köpare och en säljare. Det innebär att du som köpare eller säljare inte ska förutsätta eller anta att ett en försäljning eller ett köp av ett objekt är giltigt och lagligt endast för att det förekommer på Facebook gruppen "Köp och sälj i Markaryds kommun".

Varken Facebook gruppen "Köp och sälj i Markaryds kommun" eller dess admins ansvarar inte för den utannonserade varan. Och ansvarar heller inte för skada som beror på uteblivna eller fördröjda annonssvar eller på felaktig information i annonstext.

Facebook gruppen "Köp och sälj i Markaryds kommun" förbehåller sig rätten att radera annonser som anses bryta mot reglerna som gäller för uppläggning av annons.

Den användare som väljer att lägga upp en annons, sälja, köpa eller efterlysa i denna facebook grupp. Godkänner och accepterar automatiskt dom Allmänna villkoren för "Köp och sälj i Markaryds kommun"


/ Administratörerna