Machine Borduren

borduren en dan met name het borduren met de machine
Het is op deze groep niet toegestaan patronen met copyright te uploaden. Deze berichten zullen worden verwijderd. Wanneer iemand deze regels blijft schenden word hij of zij uit de groep verwijderd! Wanneer je twijfelt of iets copyright betreft kun je mary of mij [maud] een pb sturen.
Direct vragen om patronen van is ook niet toegestaan, vraag om een link of een site waar je zoiets kan vinden.
Verder is het niet toegestaan om opdrachten te verstrekken om borduurwerk te laten maken. Het delen van patronen doe je op eigen risico en alleen via pb en dat liever niet aankondigen op de groep. Laat een ieder in zijn/haar waarde en reageer alleen als je iets positiefs hebt bij te dragen, voor niemand is het leuk om te lezen "heb ik ook gemaakt" en voor veel leden is dat zelfs een reden om niets meer te laten zien !! Dat moeten we toch niet willen dus daarom let op wat je schrijft en lees ook de voorgaande reacties op een foto.
Hou ook aub in de gaten dat het over machine borduren moet gaan, dat er af en toe wat off topic voorbij komt daar ontkom je niet aan met zoveel leden maar ons hoofd doel is voor en door leden die met machine borduren bezig zijn.