Lappeenranta

Lappeenranta - Villmanstrand

Tämä ryhmä on tarkoitettu sekä lappeenrantalaisten että Lappeenrannan asioista kiinnostuneiden keskustelu- ja tiedotusfoorumiksi. Tällä palstalla keskustellaan vain Lappeenrantaan liittyvistä asioista, omalla seinällään voi jokainen sitten jakaa, mitä lystää.

Alueen tapahtumista tiedottaminen on sekä sallittua että toivottavaa, sen sijaan postaukset, jotka ovat pelkkää yritysmainontaa, poistetaan.

Myös poliitikot ovat tervetulleita herättämään keskustelua kaikille yhteisistä asioista, sen sijaan puolueiden/ryhmien tai yksittäisten ehdokkaiden vaalimainokset poistetaan.

Tämä ryhmä ei ole markkinapaikka. Jos haluat ostaa/myydä/vaihtaa/varastaa jotakin irtainta, käytäthän tämän ryhmän sijaan jotakin Fb:n lukuisista kirppispalstoista.

Muistathan käytöstavat täälläkin: et tuki seinää päivittäin omilla postauksillasi vaan annat tilaa muillekin sekä kunnioitat muitakin mielipiteitä kuin omiasi. Muistathan, että ryhmän ilmapiiri on jokaisen käyttäjän, myös sinun vastuullasi.

Ylläpito valvoo ryhmää säännöllisesti, mutta ei tee sitä työkseen: kukaan ei päivystä täällä 24/7. Jos huomaat roskapostia, ilmoita siitä klikkaamalla postauksen oikeasta yläkulmasta, kiitos.

Mukavia keskusteluhetkiä!