Kuala berang kite...

Tahukah anda!
Ramai yang masih belum menggunakan simkad tunetalk toneexcel ini disebabkan oleh persepsi mereka yang menyangkakan jika pakai simkad ni WAJIB KENA CARI ORANG dan mereka semua TAK SUKA CARI ORANG kerana pakai simkad sedia ada takde istilah KENA CARI ORANG..just pakai je takde nak pening kepale NAK CARI ORANG
Jadi bermula sekarang,sila tukar persepsi anda semua kerana dengan hanya tukar simkad sedia ada,anda secara automatiknya akan dapat cash back or komisen sebanyak 3percent dari nilai anda topup sendiri.
Adakah dengan tindakan tukar simkad yang hanya mengambil masa seminit telah mengangu rutin kehidupan anda seumur hidup?
Adakah dengan tindakan anda beli topup tunetalk selepas ini dimana-mana tempat yang anda selalu beli telah menyusahkan hidup anda?
Adakah dengan menggunakan talian tunetalk coverage celcom telah menyebabkan anda sukar nak dapat coverage walaupun selama ini anda memang pakai celcom?
Adakah?adakah?adakah?
Fikir-fikirkan sedalam-dalamnya bermula dari saat anda baca ini..
Ingin saya ingatkan kembali kepada anda 'seJIMAT seMURAH seFREE Mana pun telco lain,anda akan KELUAR duit untuk membayar.seMAHAL mana pun tunetalk toneexcel,anda akan DAPAT duit untuk membayar' renung-renungkan
Berminat boleh PM atau sms/whassup/wechat ke no 0129532687