Tussede Singler ;-) 18+

Velkommen til tussede singler :))!!!
Dette er en side, hvor tussede tøser, som mænd, kan smide deres billeder op :))! Såvel som alle de der ''Single grupper'' . Dette er bare for tussede singler! ..
ALT unønsket reklame for diverse ting, vil blive slettet og brugeren blokeret.. Det er primært billeder, af tøser som fyre, og deres tusser vi er interesseret i...
Ellers så værsgo og fyr den af ;)) Og smid en masse lækre billeder op, og lad os få gang i the shit ;))!!
Anbefalede tatovører: POPEYE INK! Westend 12-14 1661 Kbh v.
Hvis du kunne ønske dig at blive anbefalet inden for dit fag, kontakt mig privat :))
God dag folkens, og held og lykke ;)!

FÅ REGLER SKAL OVERHOLDES:
Jeg forebeholder mig retten til at smide et hvert medlem ud, som ikke overholde disse enkelte regler, eller er provokerende eller andet... :))
1. BRUG kun billeder af EGNE tatoveringer, og EGET ansigt.. :))
2. INGEN REKLAMATION!! (Har aftaler med enkelte, som har lov at reklamere)
3. Henvisning til andre tatovører, end overstående er banlyst.. Af den ene grund, at jeg reklamere for min egen shop, og ønsker ikke at reklamere for andres!
4. Lad vær og skriv privat beskeder, om hvornår jeg godkender dig osv osv?. Jeg godkender folk når jeg har tid, og har andet at lave end den her gruppe :))!
5. HOLD DEN GODE TONE! Jeg gider ikke glo på folk, der skal sidde og svine hinanden til... Vi er voksne mennesker, der deler samme passion, for tatoveringer. :))!
6. ALDERSGRÆNSE: 18 år!. Alle i gruppen under 18 år, vil blive smidt ud! - Tag mig i opslag, hvis i finder et medlem under 18, og jeg vil tage mig af det..