Dansstudio Waalwijk

Dansstudio Waalwijk (voorheen "Dansstudio Lizan") .....Is een begrip al meer dan 30 jaar in de omgeving van Waalwijk en voor de danssport een Landelijk/Internationaal begrip. (Voor de meeste ook bekend door het succes van het Formatie team " Moving Action") Sinds Februari 2008 hebben wij met trots de gerenomeerde Dansstudio overgenomen van de vorige eigenaresse Lizan van Empel. Sinds dien gaat het boven alle verwachtingen uitermate goed en is het mag je wel zeggen een gezond bedrijf met een fijn Team die het voor en achter de schermen runt! En hebben we een grote wedstrijdclub die buiten recreatief dansen ook actief de wedstrijdsport beoefent! Sinds de overname hebben we als dansschool MET ONZE PAREN 11 NEDERLANDSE TITELS WETEN TE BEHALEN ZOWEL IN DE LATIN ALS IN DE BALLROOM in diverse klasse's tijdens de officiele NADB Nederlandse bondskampioenschappen !!!!

Doordat onze Leraren zelf nog volop actief de wedstrijdsport beoefenen op Nationaal en Internationaal niveau hebben we een up to date lesprogramma voor u in alle facetten van het vak. O.a. Remi en Debbie zijn NADB ViceKampioen 2009/2011 Hoofdklasse Latin en ViceKampioen Professionals Latin 2012, ze hebben nederland ook in het buitenland vertegenwoordigd tijdens diverse internationale uitnodigings wedstrijden en de officiele WDSF Europese en Wereldkampioenschappen LATIN!. Ieder jaar zijn ze ook te vinden bij de 3 grote Engelse kampioenschappen.. Blackpool, International en de Uk etc.


Remi en Debbie ook diverse keren live op o.a. RTL-4 gedanst bij het bekende TV programma Dancing with the stars! Tevens hebben hun vaker de eer gehad om dansleraren van alle brado dansscholen in Brabant dans-workshops te geven, dus het kan zomaar zijn dat u onze dansfiguren bij meerdere dansscholen aantreft! Daardoor hebben wij de kennis om iemand in de breedte mogelijkheden aan te bieden van Beginners t/m Topklasse en Recreatiefdanser t/m wedstrijddanser zowel in het Stijldansen en in de Streetdance diciplines. Daarnaast geven wij ook diversen andere lessen en Workshops in o.a. ZUMBA, Tropical salsa-bachata-zouk-merengue, Streetdance, Kids vanaf 3 jaar etc.

*Ook hebben we jaarlijks circa 60 honeymoon cursussen speciaal voor paren die gaan trouwen!

Het dansjaar is opgesplitst in 2 seizoenen. Een voorjaars (feb-jun) en najaarsseizoen (sept-jan). Periode najaar vanaf september t/m januari en voorjaarsperiode vanaf februari t/m juni. De startdata hangen samen met de schoolvakantie's en varieren per jaar.

Het lestempo is voor iedereen te volgen. Mocht u een les missen dan kunt u die altijd op een andere dag inhalen.


Zie onze actuele website voor meer info.
www.dansstudiowaalwijk.nl

Dansstudio Waalwijk
Grotestraat 38a
5141 HA Waalwijk
0416-331286