Köp o Sälj Motor Stockholm / Uppsala

Säljes och köpes för Stockholm och Uppsala-trakten, Mestadels motor/fordonsinriktat.
Bilar,fälgar,motorer osv..
Välkomna och bjud in dom som passar till gruppen!

Regler:

1. Företags annonser är förbjudet, tex "Vi köper din bil och betalar mycket kontant idag" osv, Detta på grund av att vi fått in mycket klagomål ang detta och vi vill att denna sida ska hållas till oss privatpersoner inte till företagare.

2. Reklam är strängt förbjudet och leder till utkastning.

3. Du får "bumpa" din annons, ( Bring up my post, alltså att inlägget syns högst upp igen ) men detta får endast göras om senaste kommentaren är 5 dagar tidigare. Följs det inte så tas annonsen bort, upprepade gånger leder till utkastning.

4. När du gör en annons som säljare måste du minst skriva något av dessa:
1. Vart varan finns.
2. Bud eller om du har ett bestämt pris.
3. Lite allmän information om varan.
Följs detta så kommer köparen bli mer intresserad och vi slipper 20 kommentarer som handlar om vart varan finns och liknande, och istället blir det fåtal kommentarer som kan leda till köp. Om ett inlägg saknar något av dessa grundkraven kommer det tas bort, kommer liknande inlägg upp gång på gång efter det raderas så kommer även användaren att åka ut.

4b. När du gör en annons som köpare måste du minst skriva något av dessa:
1. Vilken modell du söker något till. Inte bara, "Fälgar till min bil köpes"
Följs detta så kommer säljaren bli mer intresserad och vi slipper 20 kommentarer som handlar om vart varan finns och liknande, och istället blir det fåtal kommentarer som kan leda till köp. Om ett inlägg saknar något av dessa grundkraven kommer det tas bort, kommer liknande inlägg upp gång på gång efter det raderas så kommer även användaren att åka ut.

5. När du som köpare/säljare skriver ett bud på en annons så ska dom vara realistiska! Självklart får priset diskuteras i annonsen, men att "skämta med polarn" och skriva 20kr på nått som är värt 5000 är bara onödiga kommentarer och förstör för säljaren. Detta leder till direkt utkastning.

6. Om köparen har privata problem med säljaren så är detta inget ställe att skriva ut era känslor på. Ordna upp det privat istället så slipper alla medlemmar se det och säljaren kan få sin vara såld! Detta gäller givetvis tvärtom också.
Alla kommentarer som anses vara onödiga kommer leda till direkt utkastning.

7. Ska du göra en ny annons måste din gamla vara äldre än 14 dagar! Ser vi samma vara komma upp gång på gång så leder det till utkastning.