Grigori Grabovoi - iskustva i savjeti

Učenje Grigori Grabavoia počelo je svoj put 1992. godine u Rusiji na više različitih instituta istovremeno. Riječ je o koncetraciji na specijalne kombinacije brojeva, direktno spuštenih od Tvorca, koje u sebi sadrže multi programe razvoja svijesti, isceljivanja, unošenja radosti i smislenosti u naše svakodnevne živote.
Akademik Grigori Grabovoi razvio je jedinstvene Duhovne Tehnologije, putem kojih je unutar Svijesti stanica moguće ponovo uspostaviti prirodni red.
Jednostavno i lako uz pomoć geometrijskih oblika i vibracije brojčanih nizova moguće je upravljati događajima u svom životu, ali i uticati na poboljšanje zdravlja. Iza percepcije broja, nalazi se informativno-duhovna struktura odnosno energija Stvoritelja koja sadrži vibracijsku normu i informaciju o opštem spasenju i razvoju. Mehanizam iscjeljenja temelji se na znanju da svaki broj ima jedinstvenu frekvenciju. Brojčani niz je rezultat frekvencija, vibracija više brojeva koje su POVEZANE s određenim djelovima NAŠEG MOZGA. Svaka pojedina bolest liječi se drugim, samo za nju složenim nizom brojeva, koji svojim frekvencijskim vrijednostima stvara sinkronicitet tj. bolesne frekvencije vraća u harmoniju - NORMU zdravlja.

U DATOTEKAMA grupe, postavljeni su materijali Grabavoia koji su do sada prevedeni.