Køb, salg og bytte i Århus og omegn (:

Læs venligst reglerne inden du anmoder - med mere end 100+ anmodninger i ugen - vil opslag (og evt personer) blive slettet hvis ikke de overholder de få regler.

***10 HURTIGE/NEMME REGLER FOR BRUG AF GRUPPEN***
1. Siden er en lukket side, og man kan betegne det som et hus, hvor man er velkommen så længe man over holder disse få regler, som er opsat fra Administratorernes side, ellers er man velkommen til at forlade siden igen

2. Sørg for at bruge din private profil, og brug et billede af dig selv som profilfoto.
Har du en salgskonto på Facebook, så brug et foto af dig selv og skriv ’sælger’ sammen med dit navn. Det samme gælder hvis du sælger større vare mængder.

3. Læg billeder op af jeres ting, så sælger det hurtigere. Skriv hvor varen befinder sig (bydel). Samt hvad det evt. vil koste at sende.

4. Der må ikke reklameres for andre grupper,
Varerne der sælges må ikke være ’butiksvare’ (salg fra butik) og 'opper' vil blive slettet - det er dog acceptabelt at op en gang i ugen.
Spørgsmål som ikke omhandler køb og salg frabedes, tal/skriv ordentlig og hold en god tone og overhold jeres aftaler.
Bliver der kørt hetz i en salgstråd, bør den anmeldelse til Admin. Så tage de sig af det.

5. Trusler, hetz eller ignorering af Admin’s anvisninger kan føre til blokering.

6. Det er sælger, der bestemmer hvem han/hun vil sælge til, men som sagt er det god stil at overholde aftaler man indgår, både fra sælger og køber. Vi Admin’s går ikke ind og dømmer en vinder/taber af auktioner.

7. Slet jeres annoncer, når varen er solgt.

8. Ved køb og salg af dyr, billetter, kopivarer og andet gælder dansk lovgivning.

9. Admins er ikke en dømmende magt. Bliver du truet, frarøvet penge eller lignende, så skal du henvende dig til politiet og/eller advokat. Men tag kontakt til admin så vi kan finde ud af hvad der skal ske med personen/personerne

10. HELD OG LYKKE MED SALGET og pas på hinanden.

Vh admin
Nicklas Pape
Brian Christiansen