Hijab Community Malaysia

• Welcome to Group Hijab Community Malaysia (HCM)

TUJUAN:
• Group ni utk semua muslimah yang berhijab di Malaysia dan khusus untuk WANITA sahaja tidak mengira peringkat umur dan kerjaya.
• Penubuhan Group ni adalah hanya suka-suka, disamping kita semua boleh share apa saja bkaitan dengan kecantikkan, fesyen, tips, event atau apa sahaja yg berkaitan dengan muslimah.
• U ols juga boleh share apa jua infomasi/ilmu d wall ini
• Peringatan! U all hanya digalakkan utk berkongsi sebarang Aktiviti yg TIDAK mendatangkan keuntungan dlm bentuk wang ringgit. Kalau nak publish tentang perniagaan atau product u ols, Bagi peluang, Cuma boleh sekali sahaja, jangan repeat byk kali, OK! ~ Sebarang iklan yang repeat byk kali, akan di delete atau remove.

Oleh kerana anda telah join Group ni, Sila PATUHI peraturan di dalam Group ni.

LARANGAN & PERATURAN:
• DILARANG BERPOLITIK! PROVOKASI,LUCAS,KATA2 YG KESAT DAN SEANGKATANNYA.
• Dilarang SOMBONG & BONGKAK RIAK TAKBUR DAN SEBAGAINYA .. HEHE
• Dilarang memandai-mandai


Apa aktiviti/ event2 HCM ?
-> Kami buat masa nie menjalankan/ menguruskan event2 yang berkaitan dengan dunia fesyen, modeling solekan dan seangkatan dengannya. Tapi kami juga mengalu2kan sebarang idea untuk perlbagaikan lagi aktiviti2 HCM, in shaa Allah dengan sokongan u olls jugak. Kami akan cuba utk menyediakan acara-acara yg sesuai dgn MUSLIMAH yg bakal diketengahkan utk anda semua. Komen & cadangan adalah amat dialukan.

Buat masa nie HCM belum mempunyai AJK yang tetap, in shaa Allah perlantikkan AJK akan dibuat dalam masa terdekat untuk memudahkan pengurusan event2 yang akan datang. Haruslah mereka yang boleh bekerja dan memberikan komitmen terhadap tugas yang di amanahkan.

Model/ talent yang berminat untuk join apa2 je event yang akan dtg, boleh email portfolio untuk rujukan akan dtg.

Email - [email protected]



Founder HCM < 3/12/2012>