Goedkoop & Gratis groep Zwolle en omstreken.

Beste leden... allereerst welkom.op.onze groep.
deze groep is met heel veel liefde opgezet , met als doel wat voor elkaar te kunnen

betekenen in deze moeilijke tijd.
je kan elkaar helpen met goede raad , gebruiksartikelen , speelgoed , kleding , leuke hebbedingetjes, noem het maar op.
om deze groep leuk te houden zijn er regels nodig ,
onze regels zijn .

* Graag beginnen bovenaan je adv . met woonplaats/ gratis of goedkoop, verder de maat mocht dat van toepassing zijn .b.v bij kleding./meubels.
* Goedkoop, meld dan ook even een prijs, prijzen mogen niet hoger zijn dan €10,-.aan bieden doen we niet op de groep
dus geen winkelprijzen hou er rekening mee dat deze groep bedoeld is voor diegene die het al moeilijk genoeg hebben , vraag je nog veel voor je spullen plaats ze dan op een verkoophoek.
plaats hier ook eens wat gratis en gebruik deze groep niet alleen als verkoophoek omdat ,dat niet mag op andere groepen , dat streeft ons doel n.l voorbij.
Reclame voor andere groepen ,bedrijven ed eigen site.s ed plaatsen we hier niet.
* Geen scheldpartijen of zinloze discussies. deze verwijderen we nl , want dat vinden we respectloos en ongezellig.
wil je wel wat kwijt stuur pb naar diegene of naar ons,dan proberen wij het probleem op te lossen..
reageer niet boos als eens iets je neus voorbij gaat , dan komt er vast voor jouw een andere x weer wat , reageer zo veel mogelijk zelf , zie je iets voorbij komen , jij bent nl zelf diegene die weet wat hij of zij goed kan gebruiken .
* Als iets opgehaald is, willen jullie dan de advertentie verwijderen? Houden we het netjes en overzichtelijk., mocht je dit zelf om de 1 of andere reden niet kunnen , meld dit dan even , dan wordt het voor je verwijderd .
* op onze groep doen we niet aan dieren , daar is wel andere groep voor het dierenhoekje hier op fb.
* Graag bij een foto album, onder het album reageren en niet op individuele foto's, wordt het zo onoverzichtelijk van, Bvd.
* Wij willen om het overzichtelijk te houden, 1 maal in de 6 weken oude advertenties verwijderen dit omdat ze dan te ver naar beneden zakken en er niet meer op gereageerd wordt.. Natuurlijk kunt u het er dan opnieuw plaatsen, maar op deze manier willen we het een beetje netjes houden.
wij gaan regelmatig iets
verloten. Wat en wanneer, dat is een verrassing, maar wordt wel tijdig aangekondigd.. ook verwelkomen we geregeld een nieuw lid .. nieuwe leden blijven welkom al is het echt niet ons doel om de grootste groep te worden , een ieder die zich aan onze regels kan houden is en blijft welkom!!!!!!
onze OPKIKKERDOZEN zijn nog steeds in de roulatie en ja dat houden we natuurlijk graag zo ....
verder nog 1 GOEDE RAAD HAHAHA reageer alleen als je het echt goed kan gebruiken of het ontzettend blij maakt, gun elkaar ook wat , want voor dat je het weet ligt je leven in puin.. ondanks onze regels hopen we dat jullie veel plezier hier mogen hebben en dat we het zelf ook behouden !!!!! dat is nl ook wel erg belangrijk...