Bloggaajat

Kehitetty v.2012 elokuussa, THE ORIGINAL BLOGGAAJAT -ryhmä on suomenkielisen Facebookin suurin blogiyhteisö, jonka päämääränä on koota kaikenlaisia bloggaajia yhteen vaihtelemaan postauksia ja kuulumisia!

PLEASE READ GROUP RULES BEFORE PUBLISHING ON WALL!
LUE SÄÄNNÖT ENNEN KUIN KIRJOITAT RYHMÄN SEINÄLLE!

1. Kun linkität blogipäivityksesi, älä aiheuta turhaa "uppaamista" pyytäen muita linkittämään sinulle blogeja. Tätä varten ovat omat kansionsa Tiedostot-osiossa. Halutessasi voit kuitenkin pyytää ryhmän seinällä muilta blogeja, jotka EI täytä kansio kriteerejä. Esim. "Etsin helsinkiläisiä blogeja!" tai "Linkkaa koiran turkinhoitoon liittyviä postauksia!"

TIEDOSTOT linkistä löydätte listan erilaisista blogeista, liittäkää omanne tiedostoon jonka koette sopivaksi. Tarkemmat ohjeet löytyvät sieltä!

2. Kommentti kommentista ja lukija lukijasta kielletty.

3. Joka kerta linkittäessäsi blogipäivityksesi, kirjoita haluamasi mittainen kuvaus blogistasi. Kuvauksesta tulee löytyä vähintään bloggaajan ikäryhmä ja blogin aihepiiri. Esim. " Yliopisto opiskelija bloggaa kaikesta pinkistä ja tyttömäisestä." tai "17 vuotta / lifestyle / valokuvaus".)

Sääntöjä rikkova seinäkirjoitus poistetaan yhden varoituksen jälkeen. Varoitus tulee ylläpidolta kommentin muodossa, ja jos seinäkirjoitusta ei muuteta vuorokauden sisällä, se poistetaan.

Poistamme kaikki linkkauspyynnöt, spämmit ja mainokset jotka koemme turhiksi.

Toistuvasta sääntöjen rikkomisesta ja epäasiallisesta käyttäytymisestä siirretään käyttäjä pois ryhmästä.

T: YLLÄPITO ♥