IALOMITA - Initiativa Civica de Centru-Dreapta

Buna ziua, te salut cordial si iti multumesc pentru ca te afli aici.
Asta inseamna ca ai cel putin un singur motiv pentru care NU ESTI DE STANGA.
Inseamna ca, mai mult ca sigur, esti de acord ca banii pe care-i castigi trebuie sa fie expresia muncii tale sau/si echivalentul experientei, calificarii sau a talentului tau.
Inseamna ca nu agreezi ideea de a da bani de pomana - sau de a primi pomana.
Pe acest grup, sunt incurajate schimburile de idei in mod democratic. Te rog sa nu uiti faptul ca dreptul tau la opinie este respectat, fiind egal cu dreptul la opinie al oricarui alt membru.
Nu se va face cenzura; nici un mesaj nu va fi sters, decat in cazuri grave de incalcare a normelor de conduita in exprimare.
Administratorul nu va avea un rol de sef - aici nu exista sefi, toti suntem egali. Grupul nu este proprietatea administratorului - acesta nu este un "stapan de sclavi", neputandu-si aroga vreun asemenea rol. Esti un om liber. Respectam asta si te apreciem ca persoana, proportional cu faptele ce te definesc. In final, suntem definiti de faptele noastre. Nu ne vom ierarhiza dupa criterii cum ar fi vechimea in grup, sau cat de multi alti membri am adus aici, sau dupa numarul de postari ori prezenta zilnica pe grup. Fiecare are o rezerva de timp cotidiana limitata, pe care o poate aloca sau nu prezentei sale aici; in restul zilei trebuind desigur sa acorde atentie familiei, slujbei sau afacerii sale. Nu ne dorim ca noi sau prietenii nostri de pe facebook sa sufere ca efect al acestui "drog dulce", facebook-ul, prin pierderea locului de munca (ca il observa seful ca isi neglijeaza activitatea de birou, de exemplu) sau afectarea relatiilor de familie (prin neglijarea persoanelor dragi noua, carora le datoram atat de mult din timpul vietii noastre - in mod real, nu virtual).
Iti mutumesc inca o data pentru rabdarea de a fi parcurs acest text. Te rog ca, in masura in care ai posibilitatea, sa inviti aici pe toti cei care-ti impartasesc convingerile.
Iti multumim ca alaturi de noi, lucrezi voluntar pentru Romania, cu inima deschisa pentru binele generatiei noastre si a celor viitoare.