JCI Superviikonloppu Kouvolassa 9-10.8.2013!

JCI Superviikonloppu Kouvolassa 9-10.8.2013!

Elokuun toisena viikonloppuna Kouvolassa tapahtuu! Viikonlopun ohjelma koostuu golfista, yritysvierailusta, olutkoulutuksesta, hyvästä seurasta ja rennosta meiningistä.

Viikonloppu aloitetaan golfin merkeissä perjantaina kisaamalla Alueen B golfmestaruudesta KoskiGolfin kentällä Kymijoen ympärillä. Kilpailu on avoin kaikille nuorkauppakamarilaisille ja heidän seuralaisilleen muualtakin Suomesta.

Lauantaina luvassa on yritysvierailu elintarvikealan sopimusvalmistajana toimivalle Kaslink Foodsille, joka valittiin vuonna 2011 vuoden yritykseksi Kymenlaaksossa. Yritysvierailun aikana pääset kuulemaan kuinka kymmenen vuotta sitten perustetusta yrityksestä on tullut Suomen nopeimmin kasvava elintarvikealan yritys ja maan suurin yksityinen meijeri.

Yritysvierailun jälkeen opitaan oluesta, nautitaan hyvästä ruuasta ja juomasta Kymijoki Beer Festivaleilla. KBF on rento kesätapahtuma, jossa pääosassa ovat Suomalaisten pienpanimoiden oluet ja siiderit. Juomista nautitaan teemaan sopivan musiikin ja ruuan kera. Kaikilla JC:illä ja heidän seuralaisillaan on mahdollisuus nauttia tapahtumasta VIP-alueella omassa pöydässä. VIP-pakettiin kuuluu sisäänpääsy tapahtuma-alueelle, pöytä VIP-alueella, buffet-ruokailu, ensimmäinen juoma sekä olutkoulutus ja -maistelu.

OHJELMA

Perjantai:

12:00 Alue-B golfmestaruuskilpailu (avoin kaikille JC:ille)

Lauantai:

11:45 Yritysvierailu Kaslink Foodsille
13:00 Kymijoki Beer Festival alkaa
14:00 Olutkoulutus
14:30 Ruokailu
16:00 - Vapaata seurustelua.

HINNAT

Perjantain ohjelma: Golfkilpailu - 65€/hlö
Lauantain ohjelma: Yritysvierailu ja olutkoulutus - 45€/hlö

Lasku lähetetään osallistujille sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen.

MAJOITUS JA LIIKKUMINEN

9-11.8 Kouvolassa yöpyville JC-vieraille on varattu kiintiö Sokos Hotel Vaakunasta. Yhden hengen huone 78€/yö. Kahden hengen huone 96€/yö. Superior huoneita saatavilla lisähintaan 35€/yö. Varauksen yhteydessä mainitse "jci". Kiintiö voimassa 19. heinäkuuta saakka.

Varaukset: puhelimitse 020 1234 651 tai sähköpostilla [email protected]

Lauantain yritysvierailu ja olutkoulutus ovat Korialla, noin 6 kilometrin päässä Kouvolan keskustasta. Paikalle pääsee helposti omalla autolla, taksilla tai junalla. Taajamajuna Kouvolasta Korialle kello 11:14.

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittaudu lauantain yritysvierailulle ja olutkoulutukseen osoitteessa: http://bit.ly/beerfestival-jci.

Golfkilpailuun voit ilmoittautua osoitteessa: http://www.konuka.fi/ajankohtaista/alueb-golf/.