[Saab] Köp och sälj, bilar och delar

Köp och sälj.

Här är det öppet för alla privatpersoner att annonsera om Saab-delar och Saab-bilar.
ENBART annonser är tillåtna.
Frågor som rör hjälp med ditt eget mekande i garaget eller andra allmänna frågor hänvisas till Saab Turbo Club of Sweden https://www.facebook.com/groups/saabtuboclub/ eller Svenska Saabklubben https://www.facebook.com/groups/svenskasaabklubben/

Släng inte ut era telefonnummer och adresser hur som helst. Skicka detta via PM. Tänk även på att vara försiktig med att betala i förskott.
Observera att vi administratörer inte har någon del i själva affären mellan er privatpersoner. Vi kan inte på något vis avgöra vem som har rätt eller fel vid en eventuell tvist.
För mer information om handel mellan privatpersoner: http://www.konsumentverket.se/Lagar--regler/Din-ratt-som-konsument/Handla-av-privatperson/
Eventuella trådar med varningar om säljare kan också falla in under ”förtal” (oavsett hur goda intentioner man har) och är inte tillåtna.

Annonsören ansvarar för att informationen i annonsen är korrekt och inte på något vis bryter mot svensk lag eller Facebooks egna regler. Annonser kan komma att raderas utan någon som helst förvarning om inte nedanstående regler följs.
Har din annons försvunnit? Läs då igenom reglerna igen och gör ett nytt försök. Annars kontaktar du någon av oss administratörer för hjälp.

*** Regler som gäller för annonser ***

Samtliga regler finns i det klistrade inlägget högst upp i flödet.


Var trevliga, det uppskattas av alla! Sunt förnuft fungerar de flesta lägena.
Tänk på att det du skriver kan missuppfattas, om det gör det, förklara!
Lycka till med din annons!

Administratörer är:
Andreas Bengtsson (skapare av gruppen)
Joakim Strandberg
Victor Oscar Wallentin
Mikael Pettersson
Johan Nylander
Jonas Valpen Åberg
Fredrik Andersson