Dieta Rina90

Pentru a face parte din grup luati legatura cu unul dintre admini daca nu aveti pe cineva sa va recomande.

Acest Grup este destinat persoanelor care vor sa slabeasca cu ajutorul dietei de 90 de zile, Rina90. Acest grup nu incurajeaza infometarea in schimb incurajeaza mancatul sanatos si o dieta echilibrata. Grupul este destinat persoanelor de sex feminin cat si persoanele de sex masculin.
Discutii despre experientele proprii, sfaturi si de ce nu motivatii. Grupul nu compara diete, ci vorbeste strict despre Rina90.
Spor!


Membrii care fac reclama la produse de slabit (gen. prafuri, pastile, ceaiuri etc..) vor fii eliminati fara discutii.
Membrii care nu respecta regulile grupului,adreseaza cuvinte jignitoare si injurii altor persoane din grup, vor fi eliminati fara posibilitatea de a reintra in grup.

Nu vom mai accepta profile fara nume, gen "hainute colorate". Cine intradevar doreste sa faca parte din grup, pentru ca are nevoie de informatiile pretioase ale fetelor si de experientele lor si sa nu mai spun de sfaturiile lor, va rog faceti un profil cu nume. Vrem sa evitam spamuriile din grup si sa tinem de calitatea lui.

Reminder:
In grup se intra numai pe baza de recomandare. Daca nu aveti prieteni in grup care sa va recomanda, si doriti sa aflati cat mai multe informatii scrieti un mesaj la unul dintre adminii grupului.
Persoanele sub 16 ani nu pot adera la grup!
Nu vor fi tolerate rivalitati intre grupurile de profil si barfa!

Va multumim pentru intelegere si va acceptam sugestiile.