Barnloppisen.ljungby

Välkomna!


Läs igenom dessa REGLER innan ni sätter igång med eran annonsering!

Köpare
- Har man köpt en vara är det viktigt att man hämtar den på överenskommen tid. Får man förhinder SKA man meddela säljaren innan den bestämda tiden.
- Sökes annonser raderas så fort man fått tag i önskad vara. (Lägger man in en bild till sökesannonsen är den lättare att hitta)

Köpare/säljare:
Är du som köpare intresserad av en vara; Skriv INTRESSERAD och fråga efter den information du behöver för att bestämma dig om du skall köpa eller ej. Behöver du ingen mer information skriv köper (OBS! bara för man skriver ordet köper går man inte före tidigare intressenter)
Säljaren skall snarast möjligt svara på frågorna som ställts av köparen. Efter säljaren gett sina svar har köparen 8 h på sig att bestämma sig, hör inte köparen av sig inom 8h går turen vidare till nästa.
Naturligtvis skall köparen meddela så fort hen har bestämt sig!!!

Säljare:
- Max tillåten tid för annonser är en månad sedan ska/kommer de att raderas.
- Skriv vart varan finns och om den kan tas till Ljungby
- EN bild per annons, är köparen intresserad av fler bilder går det att skicka dessa via PM.
- Tillåtet med endast ett fotoalbum per person
- Inga dubbla annonser (ta bort den gamla först om ni vill lägga in annonsen igen)
- Lägg inte upp era egna annonser i andras annonser, utan skapa istället en egen annons.

- Radera annonsen så fort som möjligt men senast när varan är hämtad. (Tips finns att läsa under fliken FILER) Vet du inte hur man gör eller inte får det att funka = Tagga Admin och be om hjälp. GLÖM INTE TA BORT ANNONSEN.

- Det är endast tillåtet med en puff per person och dag (alltså INTE en puff per annons). Vid prissänkningar kan det tänkas LITE fler puffar (överdriv inte), men då skall det vara en ordentlig prissänkning. Inte t.ex. bara 1kr för att utnyttja systemet, använd sunt förnuft!

- Vid budgivning på er vara: Sätt ett startbud, när första budet är lagt skall det även sättas en sluttid.. Inga bud via PM, för då ger man inte andra en chans att delta,
samt att bud via PM inte är acceptabelt under en annonsering pga. budtrissning osv.
- Vinnare av budgivning är den som har budet närmast innan eller prick utgångstiden (Skriver man 20.00 gäller även bud lagt 20.00 men bud lagt 20.01 är för.sent
- Ibland vill man bara ha ett Bud, detta är inte samma sak som budgivning!
- Utan budgivning: Sätt pris och låt den som är intresserad diskutera runt budet. Obs. Endast säljaren kan säga om det är rätt pris eller inte.

- Vid REGELBROTT Får man en Tillsägelse/varning. Efter två varningar utesluts man ur gruppen. I speciella fall har Admin rätt att utesluta en medlem omedelbart.


VID KLAGOMÅL/FUNDERINGAR/PROBLEM:
Kontakta admin:
Caroline Holmqvist nås på:
PM via facebook

Linda Wilèn nås på:
PM via facebook

Marie Lindell nås på:
PM via facebook

GLÖM INTE:
VISA HÄNSYN OCH HÅLL ONÖDIGA KOMMENTARER OCH LÅNGA PERSONLIGA KONVERSATIONER FÖR ER SJÄLVA!