Faun Kutina - Aukcija!

Dragi prijatelji,
Za početak, Društvo prijatelja životinja Faun iz Kutine je neprofitabilna organizacija kojoj je glavni cilj zbrinjavanje napuštenih i liječenje ozlijđenih životnja. Sve izdatke daju volonteri iz vlastitog džepa. Udruga je nastala početkom 2007. godine iz ideje Marine, Jelene i Timija. Danas je nekoliko aktivnih volontera koji pomažu koliko mogu vremenski i financijski ali ponekad jednostavno nije dovoljno. Zato nam treba vaša pomoć.
Ovo je grupa u kojoj ljudi mogu donirati predmete i licitirati za njih. To neće biti neke velike svote. Krenemo sa 5 kuna i svaki bid neka bude 5 kuna (znači 5, 10, 15 kn i tako dalje). Predmeti ne moraju biti neki velikih vrijednosti, može biti i ručni rad, nakit, bedževi, možda netko poklanja dio garderobe koji nije nosio i ne treba mu, torbe, slike, okviri....bilo što što misli da bi netko kupio. Naglašavam da predmeti ne smiju biti od materijala dobivenih ubijanjem životinja(prava koža, krzno, bjelokost - nakit) ili kozmetički preparati testirani na životinjama. Ili bilo kojeg drugog do kojeg se došlo ubijanjem ili mučenjem životinja.Novci se uplaćuju na račun udruge, kad osoba koja je dobila predmet uplati novce mi javljamo donatoru i on predaje predmet, u krugu Kutine bi se predmeti mogli osobno predavati, a oni koji se šalju poštom, poštarinu plaća pošiljatelj predmeta ili mi kao udruga, po dogovoru.
Aukcija traje tjedan dana. U subotu se licitacija u 22:00 sata zatvara i sljedeći tjedan se uplaćuju novci i šalju predmeti.
Žiro račun (IBAN) udruge je: PBZ: HR8923400091110272849.